Organisatie van de reizen

  • Voor een kleine groep van max. 7 personen huren we een 9 pers. busje en de eigenaresse van TravellingWELL.nl is uw chauffeur/reisleidster. We reizen gezamenlijk naar de luchthaven, halen het busje op en kunnen meteen op pad  • Wij werken samen met onze Schotse partner rabbie's voor onze groepsreizen met max. 14 personen naar Engeland, Wales en Schotland. De groep en de reisleidster van TravellingWELL.nl reizen gezamenlijk naar de luchthaven. De chauffeur van rabbie's met het 16 pers. Mercedes busje staat daar al klaar

 

 

Groepsreizen in Engeland, Schotland en Wales voor families, vrienden, kleine clubs en verenigingen

Wilt u een reis met uw vereniging, club, vrienden of familie maken en zelf bepalen hoe lang en wanneer? 

U voelt er echter niets voor om alles zelf  voor uw groep te regelen? 


Dan is een groepsreis met reisleiding een ideale manier.

  • U kunt ontspannen naar de reis toeleven en tijdens de reis genieten
  • Wij dragen er zorg voor dat alles vooraf en tijdens de reis op rolletjes loopt
  • We kunnen ieder thema verwerken in een speciaal voor u op maat gemaakte reis
  • Iedere deelnemer ontvangt voor de reis begint een gedetailleerd e-book met heel veel informatie  over Groot-Brittannië in het algemeen en natuurlijk over de reis
  • We kunnen met ons 9 of 16 pers. busje op plekken komen, die onmogelijk zijn voor een grote touringcarEen aantal thema's, maar eigenlijk kan er voor ieder thema een reis samengesteld worden:

  • fotografie, whisky, kooklessen, filmlocaties, archeologie, wild spotten, strooptocht naar vintage kleding, wandelreizen etc. etc. etc.


U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet met STO reisgarantie bij ons boeken.

Kijk bij de TravellingWELL.nl groepsreizen die we ter inspiratie on line hebben gezet en laat u betoveren