GRATIS ebook! Zo kan uw Schotland reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Schotland met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Schotland aanvragen.

Dit is een reis door Schotland met TravellingWELL.nl Reisgids die wij voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze goede accommodatie adressen wilden, korte wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.  

Wij sturen u het ebook onmiddellijk en u ontvangt dan voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisaanbod.   

Rondreizen met eigen vervoer door Schotland

Als u graag een wat groter deel van Schotland wilt ontdekken dan is een rondreis met meerdere B&B's/Guest Houses/Hotels/campings/hostels de ideale oplossing voor u. U blijft overal 2, 3 of 4 nachten en kunt dan de omgeving heerlijk verkennen en trekt daarna naar het volgende gebied.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, waarvan we er een aantal laten zien zodat u een beeld krijgt van wat allemaal kan. Het aantal nachten kan altijd aangepast worden en werken we met meerdere accommodatieadressen in het gebied, dan kunt u zelf aangeven waar u het liefst zou verblijven.

Hebt u interesse voor een bepaalde streek, maar die wordt hier nog niet beschreven of hebt u een hobby die ook in Schotland populair is en u wilt graag plekken bezoeken, die daar mee te maken hebben? Vertel het ons en we vinden die plekken voor u en stellen een reis op maat voor u samen.

Heel Schotland en de vele eilanden in één reis gaat niet lukken, want dan komt u oververmoeid terug van uw welverdiende vakantie. Met een reis door een aantal verschillende regio's en 1 of 2 eilanden komt u echter al een heel eind. 

Waarschijnlijk vindt u dit land zo mooi, dat u er toch opnieuw naar toe wilt en dan kiest u toch gewoon een ander gebied?Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland een pagina met accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom isU boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.