Hoe zitten de TravellingWELL.nl bus/vliegreizen in elkaar?

 • De  kleine groep van 5, 6,7 en evt. 8 personen ontmoet elkaar op Schiphol. Tina Somberg-Buiks, de eigenaresse van TravellingWELL.nl, heeft iedereen al ingecheckt, dus u hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u op de afgesproken tijd op het meeting point ( de grote paal met rood-witte blokken) bent.  We vliegen gezamenlijk naar Edinburgh in Schotland 
 • We reizen in een mini bus voor 9 personen en Tina is uw chauffeur
 • We verblijven in kleinschalige Guest Houses of B&  B's van goede kwaliteit, waar we geen nummer zijn, maar gewaardeerde gasten die hartelijk ontvangen zullen worden
 • Omdat we  met zo weinig personen zijn kunnen we heel flexibel met het programma omgaan en wijzigingen aanbrengen als dat bijv. wat het weer betreft beter uitkomt
 • We kunnen 's avonds met de hele groep naar een restaurant gaan voor onze warme maaltijd, maar als u liever alleen met uw groep gaat eten dan is dat totaal geen probleem en gaat Tina ergens anders eten

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

 • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
 • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af 

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Bus/vliegreizen naar Schotland met 9 persoons busje

Wilt u een reis maken door Schotland met uw familie/vrienden/collega's, maar u ziet er tegen op om alles te regelen en zelf te rijden?

Dan is een vlieg/busreis voor max. 8 personen een ideale manier. Het kan vanaf 5 personen, maar is dan natuurlijk wel duurder dan als u hem met 8 personen maakt.

 • U kunt ontspannen naar de reis toeleven en tijdens de reis genieten
 • Uw chauffeuse/reisleidster kent het land door en door en kan u dus hele mooie plekken laten zien
 • U wordt vervoerd in een 9 persoons bus, die op plekken kan komen die onmogelijk zijn voor  een touringcar

De reis Verrassend en veelzijdig Perthshire en Speyside, die we in 2018 samenstelden, kunt u nu boeken als u een groepje van min.5 en max. 8 personen hebt.

We hebben dit jaar voor verrassend en veelzijdig Speyside en Perthshire gekozen omdat hier zo ontzettend veel te zien en te doen is terwijl de meeste mensen denken, dat er alleen maar whisky distilleerderijen zijn.

We verblijven in 2 heerlijke 4* B&B's waar u zich zeer op uw gemak en een gewaardeerde gast zult voelen.

Klik voor het volledige programma op Verrassend en veelzijdig Speyside en Perthshire.

The Cateran Trail wandelreis vanuit 1 adres, die we in 2017 samenstelden, kunt u nu boeken als u een groepje van min. 6 en max. 8 personen hebt.

Heerlijk ontspannen wandelen met ons groepje door een vriendelijk, heuvelachtig gebied, dat vooral in mei/juni prachtig geel gekleurd is door de honderden gaspeldoorn.

We rijden met ons eigen 9 pers. busje op de eerste dag een mooie route vanaf Edinburgh Airport, wandelen dan iedere dag en worden naar de startplekken gebracht en weer opgepikt aan het eind van de middag en de laatste dag maken we eerst weer een mooi tochtje voor we het busje bij Edinburgh Airport weer inleveren. De plek waar we iedere dag weer terugkomen is een heerlijke B&B in het dorpje Alyth.

Klik op Cateran Trail vanuit 1 adres.

De prachtige reis door de Highlands en Isle of Skye, die we in 2016 samenstelden, kunt u vanaf nu boeken als u een groepje van min. 6 en max. 8 personen hebt

Een 7 daagse reis waarin we via de oostkust met de indrukwekkende ruïne van Dunnottar Castle en het Cairngorm National Park naar de Highlands en Skye rijden. Schitterende ritten in de Highlands, een safari met een ranger, Talisker Distillery, Dunvegan Castle en tuin en een boottocht op de privé boot van de eigenaars van de B&B op Isle of Skye of op een hele snelle rubberboot. We verblijven op adressen waar we een warm welkom krijgen. Klik op De prachtige Highlands en Isle of Skye voor de uitgebreide beschrijving.  

Deze groepsreis, die we 3 jaar op het programma hebben gehad: De Mysterieuze Highlands en Bonnie Loch Lomond kunt u vanaf nu ook boeken als u een groepje van min. 6 en max. 8 personen hebt

De  7 daagse bus/vliegreis met individuele inschrijving naar de Mysterieuze Highlands of Scotland en Bonnie Loch Lomond, die in 2014 en 2015 drie maal op het programma stond, werd zo enthousiast ontvangen, dat we hem in ons bestand hebben gehouden.

Schitterende tochten en wandelingetjes in The Highlands, met de gondel de berg op, Loch Ness vanaf Urquhart Castle, Fort George waar we misschien ook wel dolfijnen zien, een rondrit op het hele stille schiereiland Ardnamurchan, een rit met de beroemde Jacobite Steam Train (die van Harry Potter), een boottocht op Loch Lomond en vele andere prachtige plekken.

Bij Groepen vindt u nog meer reizen, die u met een groepje van 6/7,8 personen kunt boeken

Wat denkt u bijv. van:

 • een reis in Classic Cars op eigen gelegenheid of met begeleiding?
 • een reis naar de prachtige westkust van Schotland?
 • een whiskyreis in een 9 pers. busje met chauffeur/reisleider, zodat u allemaal kunt genieten van de heerlijke whisky?


We kunnen ook een helemaal op maat gemaakte reis voor 6/7 personen voor u samenstellen, waarin u aangeeft wat u allemaal wilt doen en zien. Neem contact op zodat we kunnen overleggen, waarna we een voorstel voor u kunnen maken.