We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

Schotland: onze accommodatie adressen waar uw hond ook welkom is

Net als voor onze  TravellingWELL.nl reizen geldt ook voor de accommodatie adressen die wij gebruiken, dat ze van goede kwaliteit moeten zijn en als het kan kleinschalig. We hebben het grootste deel van de B&B's en Guest Houses en de vakantiewoningen van particulieren bezocht of  we hebben het advies van klanten, die er verbleven hebben, gevolgd. De eigenaars zijn trots op hun bezit en op de streek waarin zij wonen. Zij zullen u met raad en daad bijstaan opdat u zo veel mogelijk geniet van uw verblijf.

Sinds 2015 kunnen we u nu soms ook een camping en/of een hostel van Hostelling Scotland aanbieden. 

Zo nu en dan wordt er een vakantiewoning van de National Trust for Scotland genoemd. Die zijn altijd van goede kwaliteit (betekent echter niet dat ze luxe zijn) en liggen vaak op prachtige plekken. Deze adressen bezoeken we niet.

Als we de andere adressen niet zelf bezocht hebben, is dat vermeld. Zijn er al wel klanten van ons geweest, dan staan hun bevindingen er bij.

De accommodatie adressen zijn in regio's ingedeeld en worden allemaal uitgebreid besproken. U kunt op een kaart klikken om te locatie te zien.

Is uw ideale adres er nog niet bij? Neem contact met ons op en vertel ons waar u naar op zoek bent en wij zoeken accommodatie, die precies bij u past.

U boekt uw reis en accommodatie met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.