TravellingWELL.nl Tips voor reizen naar Schotland met kinderen

U krijgt alle tips van ons omdat voor u net als voor de meeste ouders/verzorgers zal gelden dat als de kinderen een fijne tijd hebben, u ook ontzettend geniet en een heerlijke vakantie zult hebben.

We hopen dat deze ideeën u op weg helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

"You don't go to Scotland for the weather, do you?" Maar wel voor de schitterende natuur, het avontuur, de 'sterke' verhalen en de ontzettend aardige bewoners!

Heeft een bepaald gebied uw voorkeur en u wilt graag dat wij een reis voor u samenstellen?

Neem dan vroegtijdig contact met ons op (er is dan nog heel veel keus) en vertel ons waar en wanneer u op reis wilt, hoe oud uw kind(eren) is/zijn en of u een keus heeft kunnen maken uit de accommodatie adressen in Schotland waarmee wij vaak al jaren samenwerken.

Wij kunnen dan een reis voor u samenstellen die precies bij u en uw kind(eren) past.

We hebben ook reizen met kinderen naar Engeland en reizen met kinderen naar Wales.

Schotland reizen met kinderen en eigen vervoer

Als u een Schotland reis met kinderen wilt maken, is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen vanaf het begin tot het eind van de vakantie volop geniet van de bezienswaardigheden en activiteiten in het gebied dat u bezoekt.

Wij hebben ons hier zeer intensief mee beziggehouden en hebben verspreid over heel Schotland allerlei dingen gevonden, die meestal voor u allemaal en in ieder geval voor de kinderen heel leuk zijn. 

Ook hebben we naast de B&B's en vakantiewoningen, waar we tot nu toe mee werkten, in iedere regio minstens 1 camping en/of 1 SYHA hostel voor gezinnen gevonden, zodat er nu voor iedere smaak wel een accommodatie adres in het aanbod zit. 

Alle reizen die we op de website hebben staan kunnen natuurlijk ook door gezinnen gemaakt worden evt. in een wat aangepaste vorm.

Schotland verdeeld in 5 gebieden

Omdat Schotland een ontzettend groot gebied is en u maar een deel zult bezoeken tijdens de reis hebben we een indeling gemaakt in: 

  • De Hooglanden: ten noorden van Inverness en de eilanden Orkney, Isle of Skye, Harris en Lewis
  • De Hooglanden: west, midden en oost
  • Centraal Schotland: west en oost
  • Edinburgh en Glasgow
  • Zuid Schotland: west met Arran en oost 

 

Bij de afzonderlijke 5 gebieden in Schotland vindt u de tips  per regio.

 

 

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af 
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • We hebben voor ieder gebied in Schotland een pagina met accommodatieadressen, waar uw hond ook zeer welkom is


U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.