We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

Wij boeken deze tochtjes alleen voor klanten die een Schotland reis bij ons geboekt hebben

Scottish Quads, die hun basis in Killiecrankie hebben bij de kloof, hebben 2 plekken waar ze White Water Rafting organiseren.

Bent u met een groepje waar jonge kinderen bij zijn, dan is de tocht van Aberfeldy naar Grandtully ( ong. 10 km.) over de river Tay ideaal. Kinderen vanaf 8 jaar mogen mee. Het kan het hele jaar van woensdag t/m zondag.  Prijs: volw. £45.00 en kinderen - 16 jaar £40.00.

Wilt u het net iets woester en spannender en is de jongste deelnemer minstens 16 jaar, dan kunt u ook het stuk van 6 km. over de River Tummel doen,  die eindigt met een val van 7 meter in Loch Faskally. Dit kan van juni t/m september op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Prijs: £50.00.

Voor beide tochten geldt dat u een complete uitrusting krijgt en dat er een ervaren instructeur bij is. U trekt zwemkleding aan onder het wetsuit, oude schoenen die nat mogen worden, een handdoek en als u bang bent dat u het koud krijgt: handschoenen en muts. 

Vanuit Aberfeldy en Kenmare  kunt u ook een uur op een Quad rondrijden. In Aberfeldy mogen kinderen vanaf 12 - 16 ook op een eigen quad met een 90 cc motor. Vanaf 16 jaar heb je een quad met een 125 cc motor.

Je krijgt instructies, oefent wat en maakt dan een mooi tochtje en er is een instructeur bij. Prijs: 16+ £50.00 en 12 - 16 jaar £45.00.

Vanuit Kenmare moet je 16+ zijn en heeft de quad een motor van 250 cc. Je krijgt instructie, oefent tot je de quad onder controle hebt en maakt een tocht en er is een instructeur bij. Prijs: £55.00.

Zorg dat je schone kleren bij je hebt, want je wordt gegarandeerd vuil!

Kleiduif schieten

Of u nog nooit een geweer in de handen gehad hebt of juist heel ervaren bent, een kleiduif sessie is gegarandeerd enerverend!  De instructeur geeft u eerst veiligheidsinstructies en dan hoe u moet staan, richten en schieten. Er zijn verschillende geweren voor kinderen, dames en heren.

Je kunt er een heerlijk wedstrijdelement in brengen en de instructeur is bereid om de puntentelling te verzorgen. Wie weet wint u wel de Scottish Quads Hot Shot Whisky!  Het kan het hele jaar. Min. leeftijd is 12 j. U krijgt de benodigde uitrusting en uitleg.

Het vindt buiten plaats, dus trek kleding aan die lekker zit en past bij het weer. Prijs: £55.00 p.p. 

Op het terrein van het Killiecrankie Visitor Centre vinden ook 2 activiteiten bij die door  Highland Fling Bungee georganiseerd worden.

Bungee jumping:  een vrije val van 40 m. boven de rivier vanaf een platform onder de Garry brug. Je vliegt een paar seconden met 50 mijl per uur naar beneden, voordat je met een Bungee jump kabel weer rechtop getrokken wordt.

Het geheel duurt ong p.p. 1.5 uur en vindt het hele jaar door plaats. Trek comfortabele kleding aan, die past bij het weer. De min. leeftijd is 14 jaar en het max. gewicht is 145 kg. Prijs: £79.00 p.p.

Highland Fling Bridge Swinging:  er is een speciaal ontworpen platform gemaakt dat op 40 m. hoogte boven de River Garry onder de Garry brug is. U krijgt een harnas aan (heel ingewikkeld veiligheidshesje) en wordt heel snel losgelaten en maakt een vrije val van ong. 15 m. voor de kabel slap gaat hangen en je door een boog onder het platform gaat. Sta je stil dan wordt je weer omhoog getrokken naar de startplek.

Het duurt al met al ong. een uurtje. Doe gemakkelijk zittende kleding aan, die past bij het weer. Prijs: £69.00. Kinderen vanaf 10 jaar mogen dit doen. Je mag niet zwaarder wegen dan 120 kg.