Onze accommodatie adressen in Engeland die u voor uw reis kunt boeken

Net als voor onze  TravellingWELL.nl reizen geldt ook voor de accommodatie adressen die wij gebruiken, dat ze van goede kwaliteit moeten zijn en als het kan kleinschalig. We hebben een groot deel van de B&B's en Guest Houses en de vakantiewoningen van particulieren bezocht of we hebben het advies van klanten, die er verbleven, gevolgd. De eigenaars zijn trots op hun bezit en op de streek waarin zij wonen. Zij zullen u met raad en daad bijstaan opdat u zo veel mogelijk geniet van uw verblijf. 

Voor de reizen in heel Engeland, die elders uitgebreid beschreven zijn, kunt u kiezen uit de hier beschreven accommodatie adressen.

Is uw hond ook welkom, dan is dat bij de accommodatieadressen vermeld.

Sinds 2015 kunnen we u nu per regio ook een hostel van Youth Hostelling Association (YHA) aanbieden. We hebben deze adressen uitgezocht vanwege hun mooie ligging, de wat lagere prijs en omdat zij heel geschikt zijn voor gezinnen, maar hebben die vaak niet zelf bezocht. Zijn er al wel klanten van ons geweest, dan staan hun bevindingen er bij. Bij de YHA hostels waar ook een camping  is of trekkershutjes mag uw hond ook mee. In uw eigen tent is de hond gratis, in de hutjes betaalt u £5.00 p.n. voor uw hond. We hebben niet alle YHA hostels beschreven, want dan zouden de pagina's wel heel lang worden, maar we kunnen alle YHA hostels voor u boeken.

De accommodatie adressen zijn in regio's ingedeeld en worden allemaal uitgebreid besproken. U kunt op een kaart klikken om te locatie te zien.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet met STO reisgarantie bij ons boeken.