TravellingWELL.nl Tips voor reizen naar Engeland met kinderen

U krijgt al die tips van ons omdat voor u net als voor de meeste ouders/verzorgers zal gelden dat als de kinderen een fijne tijd hebben, u ook ontzettend geniet en een heerlijke vakantie zult hebben.

We hopen dat deze ideeën u op weg helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

Om de altijd terugkerende opmerkingen over het Engelse weer wat te relativeren, een paar uitspraken, die u hopelijk doen beseffen dat iedere wolk een zilveren randje heeft.

"Into each life some rain must fall".

"The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain".

"Save a friend for a rainy day - and another, in case it doesn't rain".

Heeft een bepaald gebied uw voorkeur, maar u wilt het niet zelf regelen en hebt liever dat wij een reis voor u samenstellen: wij doen het graag.

Neem in dat geval vroegtijdig contact met ons op (er is dan nog heel veel keus) en vertel ons waar en wanneer u op reis wilt, hoe oud uw kind(eren) is/zijn en of u een keus heeft kunnen maken uit de accommodatie adressen in Engeland waarmee wij al jaren samenwerken.

Wij kunnen dan een reis voor u samenstellen die precies bij u en uw kind(eren) past.

We hebben ook reizen met kinderen naar Schotland of reizen met kinderen naar Wales.

Engeland reizen met kinderen met eigen vervoer

  

Als u een Engeland reis met kinderen wilt maken, is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen vanaf het begin tot het eind van de vakantie volop geniet van de bezienswaardigheden en activiteiten in het gebied dat u bezoekt.

Wij hebben ons hier zeer intensief mee beziggehouden en hebben verspreid over heel Engeland allerlei dingen gevonden, die meestal voor u allemaal en in ieder geval voor de kinderen heel leuk zijn. 

Ook proberen we naast de B&B's en vakantiewoningen, waar we tot nu toe mee werkten, in iedere regio minstens 1 camping en/of 1 hostel voor gezinnen te vinden, zodat er dan voor iedere smaak wel een accommodatie adres in het aanbod zit. 

Alle reizen die we op de website hebben staan kunnen natuurlijk ook door gezinnen gemaakt worden evt. in een wat aangepaste vorm.

Engeland verdeeld in 9 gebieden

Omdat Engeland een groot gebied beslaat en u maar een deel zult bezoeken tijdens de reis hebben we een indeling gemaakt in: 

 • The West Midlands
 • The East Midlands
 • North West  
 • North East
 • Yorkshire
 • South East en Isle of Wight
 • South West
 • East England
 • Londen

 

Als u op de PDF Reizen met kinderen klikt ziet u alle tips van heel Engeland. 

Bij de afzonderlijke 9 gebieden van Engeland vindt u de tips  per regio.
 

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

 • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
 • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af
 • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
 • Op de accommodatiepagina's van Engeland  wordt bij de adressen waar uw hond ook welkom is, dat duidelijk vermeld

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.