Speciale bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen

We geven u hier een selectie van de mogelijkheden. In de PDF staan veel meer bezienswaardigheden en activiteiten.

South East

Beconscot Village is in het begin van de 20e eeuw helemaal nagebouwd op schaal. (net als Madurodam). Er zijn huisjes, er rijdt een treintje, er varen bootjes en het voelt alsof je midden in het echte dorpje staat.

Vanuit het dorpje Hartfield kun je een Winnie the Pooh wandeling maken. Gratis.

Veel James Bond films gezien? Dit is een rondrit langs heel veel plekken waar gefilmd is.  Gratis.

Bodiam Castle: een grote burcht in het water. Er is nog een echt valhek in de poort. 

Vanaf Bodiam Castle kun je een prachtige rit met de Kent & Sussex Railway maken en je kunt een boottochtje maken of een bootje huren.

Bewl Water Reservoir is een heerlijke plek om lekker te fietsen, maar je kunt er ook varen, windsurfen, vissen en wandelen.  Je kunt er fietsen huren. 

Dickens World is  een attractiepark in Chatham helemaal in de sfeer van de schrijver Dickens. Het voelt alsof je in een stadje loopt van 100 jaar geleden. Het personeel loopt ook allemaal in kleding uit die tijd. 

In Oxford kun je in één van de colleges Christ Church op plekken komen waar Harry Potter gefilmd is. Er is ook een Harry Potter Trail. Gratis (Christ Church niet).

Ben je niet gauw bang dan is een bezoek aan Oxford Castle Unlocked iets voor jou.Je komt met de gids in de kelders, de gevangenis, ontmoet moordenaars en de beul en nog veel meer. 

The National Motor Museum in Beaulieu heeft ong. 250 auto's en motoren in allerlei soorten en maten en ook veel James Bond auto's. 

Roald Dahl's Gallery in Aylesbury: je komt o.a.in de wereld van Willy Wonka, de Reuzen perzik, de Vos en de Grote Vriendelijke Reus.

De beschrijving van alle activiteiten met weblinks en kaarten staan in de PDF South East.

Engeland reizen met kinderen naar South East

The South East beslaat de zuidkust, die heel vaak bestormd en ingenomen is door binnentrekkende vijanden. Je ziet daar dan ook veel overblijfselen van bewakingstorens en ruïnes van burchten. Er zijn veel watersportmogelijkheden, kleine dorpjes en stadje en badplaatsen. Meer landinwaarts vind je tuinen, outdoor centra en mooie steden als de universiteitsstad Oxford, die kinderen aan zal spreken vanwege Harry Potter en Alice in Wonderland.

 

 

Klik op de kaart van Engeland om te zien waar dit gebied ligt. 

Klik op accommodatie South East om te zien of er iets voor u bij is.

Alle reizen in Engeland, die al online staan kunnen aangevuld worden met de activiteiten voor kinderen zodat ze ook voor hen heel leuk zullen worden. Ook kunnen we een compleet nieuwe reis voor u samenstellen. 

Klik op de groene knop en vermeld:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Naam van de gekozen reis of het gekozen gebied
  • Met overtocht en eigen auto of motor of vlucht met huurauto
  • De gewenste datum van vertrek en terugreis
  • Het aantal personen met geboortedatum
  • Aan welke accommodatie u de voorkeur geeft
  • Bij keuze voor de B&B het aantal 1  pers. kamers en/of 2 pers. kamers
  • Of en zo ja welke extra opties u er graag bij zou willen boeken

 

Wij kunnen met deze gegevens dan een goede offerte voor u maken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.

Een paar accommodatie adressen