Speciale bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen

We laten u hier een selectie zien uit de mogelijkheden. In de PDF staan er nog meer.

Severn Valley Railway bij Kidderminster: met de (stoom) trein een prachtige rit. Je kunt vanaf de tussenstationnetjes ook mooi wandelen langs de rivier en je ziet tijdens de rit de dieren lopen van het West Midlands Safari Park. 

West Midlands Safari Park, vlak bij Kidderminster, waar je in je eigen auto zo vaak je wilt mag rondrijden, maar je kunt ook met een bus en gids. Daarna kun je heerlijk rondlopen bij allerlei verschillende dieren en kijken of helpen bij het voeren. Vind je het heel erg leuk, dan mag je tijdens je vakantie nog een keertje gratis terugkomen. 

Kenilworth Castle is een groot kasteel waar heel veel te zien en te doen is. Hier woonde koningin Elizabeth I en ontmoette ze vaak Robert Dudley, waar ze gek op was maar niet mee trouwde. Je kunt over de muren lopen, er zijn kinder 'oortjes' en bladen met opdrachten

Ironbridge Birthplace of Industry: op deze plek aan de rivier de Severn is veel te beleven: je ruikt en ziet hoe het leven 100 jaar geleden was, je gaat met een helm op de tunnel in, je wekt zelf energie op met water, er zijn demonstraties pottenbakken en bezoek de verlaten fabriek. 

Een hele bijzondere belevenis is Cadbury World in de buurt van Birmingham, waar je allerlei avonturen beleeft die met chocolade te maken hebben: in de jungle, in straatjes, tijdens ritjes, 4D bioscoop, demonstratie chocola versieren en je mag ook proeven! 

Black Country Living Museum in Dudley ligt midden in het gebied waar de Industriële revolutie in Engeland begon. Het is een heel groot openlucht museum, waar je de mijn in kunt, in een oude tram kunt rijden, heel veel oude ambachten kunt zien en 50 huisjes en winkeltjes uit die tijd kunt bezoeken. 

In Saltwells Local Nature Reserve vlak bij Dudley laat men de natuur heerlijk zijn gang gaan op de plek waar vroeger een mijn was. Er zijn spectaculaire rotsen, er leven heel veel verschillende vlinders en er groeien wilde orchideeën. Gratis. 

Met Dudley Canal Trust Trips vaar je in de boot door tunnels en kom je in grotten. 

Beaconfield Park in Lichfield is een heerlijke plek om te spelen in de 2 verschillende speeltuinen, te voetballen, te skaten en te wandelen. Gratis. Tegen een kleine betaling kun je ook mini golfen, bootje varen, op een ezel rijden en in mini auto's rijden

Warwick Castle werd 1100 jaar geleden al gebouwd en was een ontzettend belangrijk kasteel. Nu is het een hele grote attractie met bijna te veel activiteiten om op te noemen. Zorg dat je er lekker vroeg bent, anders heb je geen tijd genoeg. 

De beschrijving van alle activiteiten met weblinks en kaarten staan in de PDF: The West Midlands

Engeland reizen met kinderen naar The West Midlands

The West Midlands is een streek in Engeland waar ontzettend veel te doen en te zien is voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn musea met herinneringen aan de industriële revolutie, stoomtreinen, safari parken, outdoor centra, kastelen waar je vaak opdrachten kunt doen, natuurreservaten en in de grote steden zijn naast talloze winkels heel veel bezienswaardigheden.

 

 

Klik op de kaart van Engeland om te zien waar dit gebied ligt. 

Klik op accommodatie West en East Midlands om te zien of er iets voor u bij is.

Alle reizen in Engeland, die al online staan kunnen aangevuld worden met de activiteiten voor kinderen zodat ze ook voor hen heel leuk zullen worden. Ook kunnen we een compleet nieuwe reis voor u samenstellen. 

Klik op de groene knop en vermeld:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Naam van de gekozen reis of het gekozen gebied
  • Met overtocht en eigen auto of motor of vlucht met huurauto
  • De gewenste datum van vertrek en terugreis
  • Het aantal personen met geboortedatum
  • Aan welke accommodatie u de voorkeur geeft 
  • Bij keuze voor de B&B het aantal 1  pers. kamers en/of 2 pers. kamers
  • Of en zo ja welke extra opties u er graag bij zou willen boeken

 

Wij kunnen met deze gegevens dan een goede offerte voor u maken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.

Een paar accommodatie adressen