Reizen of activiteiten van onze partners

Naast de reizen, die we helemaal zelf samenstellen, hebben we er ook voor gekozen om met gespecialiseerde Engelse organisaties te werken om u nog meer  kwalitatief hoogwaardige reizen aan te kunnen bieden.

We werken samen met:

  • Absolute Escapes, een gespecialiseerde organisaties op het gebied van wandelvakanties met bagagevervoer. We hebben 7 wandelvakanties in Engeland voor u uitgewerkt
  • Black Prince: een geheel andere vakantie: varen op de kanalen van Engeland, Wales en Schotland met Black Prince een organisatie die kanaalboten verhuurt op verschillende plekkenEngeland (7 startplekken), Wales (1 startplek) of Schotland (1 startplek). De boten zijn er in verschillende maten
  • YHA (Youth Hostel Association), waar wij voor u een bed in een slaapzaaltje, maar ook 2,4,6 pers. kamers, soms met eigen badkamer kunnen boeken. De hostels liggen vaak op prachtige plekken.We hebben een aantal voor u beschreven op de accommodatie pagina's.


U vindt de wandelvakanties van Absolute Escapes  in de sectie: Wandelreizen met bagagevervoer , YHA hostels op de accommodatie pagina's  en  de vaarvakanties op een kanaalboot van Black Prince vindt u in de linker kolom.