Algemene informatie

Joyce en Dave zorgen voor alles: 

  • Zij verzorgen het ontbijt, de lunch en de drie gangen warme maaltijd 
  • Het bed is opgemaakt en de handdoeken liggen klaar.
  • U kunt altijd genieten van thee, koffie, snacks en sapjes/limonade en hebt u een  favoriet alcoholisch drankje dan kunt u dat zelf gerust meenemen en een fles wijn is er altijd aan boord 

 

Als bekend is waar u opstapt en waar u weer van boord gaat, kunt u met hen overleggen waar jullie graag zouden willen kijken en of u bijzondere wensen hebt wat bezoeken aan bezienswaardigheden betreft.

Ervaring heeft geleerd, dat het niet handig is om alles tot op de minuut vast te leggen, want dat gaat altijd ten koste van de ontspanning. Je moet tenslotte ook wel eens een poosje wachten voor een sluis en je vaart ook maar ong. 10 km. per dag

De prijs is van begin april t/m eind september €100.00 p.p. p.n.  dus er is geen verschil of u in het voorseizoen of hoogseizoen met hen meevaart.

Klik op de groene knop en vertel ons: 

  • uw namen, geboortedatum, adres en telefoonnummer
  • op welke datum u aan zou willen komen bij de Art Deco
  • hoeveel nachten u mee wilt varen
  • of u een dieet hebt
  • of u met uw eigen auto/motor wilt komen of wilt vliegen naar bijv. Heathrow Airport of met de trein door de tunnel naar Londen wilt

 

Wij nemen vervolgens contact op met Dave and Joyce of de data beschikbaar zijn. Is dat het geval en boekt u uw verblijf op hun boot, dan geven zij door waar u op kunt stappen en waar u weer van boord gaat.

Wij zoeken uit wat de prijs van een taxi is van uw aankomstplaats in Engeland naar de Art Deco en van de Art Deco naar uw vertrekplaats en boeken de taxi voor u. We boeken ook de boot/vlucht of trein. De prijs van de reis en de taxirit zit niet in de prijs van het verblijf op de boot verwerkt.

Korte geheel verzorgde vaarvakantie tussen Kingston upon Thames en Oxford voor max. 2 volwassen personen

Welkom op Art Deco Barge

De boot Art Deco is in 2014 door Britse handwerklieden gebouwd en is sinds die tijd de plek waar Joyce en Dave wonen. Ze leidden een hectisch leven en besloten op een gegeven moment dat ze aan een iets rustiger leven toe waren, maar niet een leven achter de geraniums! 

Ze ontwierpen de boot zelf, want het moest natuurlijk wel in 1 keer allemaal goed zijn omdat zij er het hele jaar in gingen wonen en ze wilden een extra slaapkamer met badkamer om 2 gasten mee te kunnen nemen op een tocht over de Thames van max. 5 dagen.  Kinderen en honden kunnen niet mee, want dat is verzekeringstechnisch niet toegestaan.

U kunt boeken tussen begin april en eind september. In het najaar en de winter zijn de omstandigheden op het water niet gunstig genoeg.

Wat zit er in deze bijzondere kanaalboot?

Art Deco is 18 m. lang en 3.60 breed en heeft de nieuwste technologie in de hybride motor, waardoor de keuken apparatuur volledig op stroom draait en er in de hele boot 240 volt stopcontacten zijn.

Er is een grote zit/eetkamer met leren banken, kleuren tv en radio.

De gastenkamer heeft een eigen natte cel, een ruim 2 pers. bed met op maat gemaakte matras, kledingkast/ladenkast en digitale kleuren tv en radio.

U kunt er gewoon rechtop staan, want de hoogte in de ruimtes is 2.10. Er is overal centrale verwarming en in de zit/eetkamer staat een gezellige allesbrander.

Kom aan boord en geniet van een unieke short break

Kom aan boord en ga met ons mee op een unieke short break en we garanderen u dat u niet teleurgesteld zult zijn. Kom tot rust en ontstress  tijdens deze 'slow lane' tocht over de rustige waterwegen in Engeland. Wij hebben ook in de 'fast lane'  geleefd en weten hoe zwaar dat kan zijn. Gedurende een paar dagen kunnen we u in ieder geval laten ervaren hoe het ook kan en geloof ons maar: het voelt goed!!

We varen door een prachtig landschap, zien charmante dorpjes, bezoeken bijzondere pubs, steken een helpende hand uit bij de sluisjes en misschien wilt u zelfs nog wel even aan het roer staan of juist alleen maar zitten genieten. It's up to you!

De startplek ligt ergens tussen Kingston upon Thames en Oxford, dat ong. 140 km. verder op ligt.  U start op de plek waar de vorige gasten uitgestapt zijn of als er geen gasten waren, waar Dave en Joyce op die datum zijn en u stapt weer van boord na het aantal nachten dat u geboekt hebt.

De  hele tocht ( die u niet kunt maken in 5 dagen van ong. 10km. per dag)  gaat langs  pittoreske dorpjes en stadjes zoals Abingdon, Wallingord, Goring, Pangbourn, Sonning, Henley, Marlow, Maidenhead, Windsor en last but not least Hampton Court en Runnymede.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!