GRATIS ebook: Zo kan uw Engeland reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Engeland met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Engeland aanvragen.

Dit is een reis door Engeland met TravellingWELL.nl Reisgids die wij voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze goede accommodatie adressen wilden, wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.  

Wij sturen u het ebook onmiddellijk en u ontvangt dan voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisaanbod.

Reizen naar zuidwest Engeland ( South East) met eigen vervoer en vanuit 1 adres

Hier vindt u alle Engeland reizen naar het zuidwesten.

  • Het middeleeuwse stadje Salisbury, het wereldberoemde Stonehenge, het New Forest met de wilde paarden en The Jurassic Coast met de krijtrotsen en fossielen. In dit prachtige County Dorset  leefde de schrijver Thomas Hardy en veel van zijn romans spelen zich hier af
  • Ietsjes verder naar het westen ligt de deftige stad Bath en ten zuidwesten daarvan prachtige kalkgrotten en het mysterieuze Glastonbury
  • Devon en Cornwall liggen in het uiterste zuidwesten en hier vindt u mysterieuze plekken, die iets met King Arthur en Merlijn te maken hebben. Aan de rotskust, waar de golven tegen aan beuken, liggen dromerige vissersdorpjes en The Eden Project en The Lost Gardens of Heligan zullen de tuinliefhebbers doen smelten. Exeter en Plymouth zijn prachtige en zeer levendige steden

 

Op de kaart kunt u zien waar South West ligt.

 

 

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af 
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • Op de accommodatiepagina's van Engeland  wordt bij de adressen waar uw hond ook welkom is, dat duidelijk vermeld

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.