GRATIS ebook: Zo kan uw Engeland reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Engeland met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Engeland aanvragen.

Dit is een reis door Engeland met TravellingWELL.nl Reisgids die wij voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze goede accommodatie adressen wilden, wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.  

Wij sturen u het ebook onmiddellijk en u ontvangt dan voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisaanbod.   

Rondreizen met eigen vervoer door Engeland

Als u graag een wat groter deel van Engeland en Wales wilt ontdekken dan is een rondreis met meerdere B&B's/Guest Houses/Hotels of hostels de ideale oplossing voor u.

We hebben in een aantal delen van Engeland en Wales een rondreis samengesteld. 

Heel Engeland en Wales in één reis gaat niet lukken, want dan komt u oververmoeid terug van uw welverdiende vakantie. Met een reis langs een aantal hoogtepunten  komt u echter al een heel eind. 

Misschien wordt ook u wel een beetje verliefd op dit prachtige land en wilt u er de volgende vakantie(s) weer doorbrengen maar dan in een ander deel.

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen.
  • Op de accommodatiepagina's van Engeland  wordt bij de adressen waar uw hond ook welkom is, dat duidelijk vermeld


U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.