GRATIS ebook: Zo kan uw Engeland reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Engeland met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Engeland aanvragen.

Dit is een reis door Engeland met TravellingWELL.nl Reisgids die wij voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze goede accommodatie adressen wilden, wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.  

Wij sturen u het ebook onmiddellijk en u ontvangt dan voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisaanbod.

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

  • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis 
  • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af
  • Wilt u uw huisdier meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen
  • Op de accommodatiepagina's van Engeland  wordt bij de adressen waar uw hond ook welkom is, dat duidelijk vermeld

Themareizen met eigen vervoer in Engeland

Onze themareizen zijn erg verschillend per reis, maar zijn altijd gevuld met bezoeken aan plekken, die met het onderwerp te maken hebben en mooie  tochtjes door het gebied. U maakt de reizen op eigen gelegenheid en de lengte van het reisje kunt u helemaal zelf bepalen.

U kunt vliegen en dan met een huurauto verder, maar u kunt ook de overtocht met P&O maken en uw eigen auto mee nemen.

De TravellingWELL.nl Reisgids, die wij speciaal voor deze themareizen samenstellen, hoeft u er niet als extra optie bij te bestellen, want hij is inclusief  in de prijs.  Hij bevat voor iedere dag een voorstel met bezoeken, routes, openingstijden, wat er te zien is en de entreeprijzen. Het pakket wordt in een stevige map , samen met een kaart van Engeland, per post naar uw huisadres gestuurd.


We hebben op dit moment 5 themareizen in ons aanbod

Zie de werken van William Turner en John Constable met eigen ogende oostkust van Kent was de plek waar Turner veel schilderde en ten noordoosten van Londen ligt Flatford, waar Constable zo gek op was en ontzettend veel schilderijen maakte. In Londen kunt u in 3 musea hun werken bewonderen.

Stedentrip Stratford-upon-Avon met Shakespeare om de plekken te bezoeken, die een belangrijke rol in het leven van William Shakespeare speelden.

She loves you yeah yeah yeah in het Liverpool van The Beatles: boordevol bezoeken aan de plekken die met de Fabulous 4 te maken hebben en natuurlijk een tocht met de Magical Mystery Tour bus.

Downton Abbey in The Cotswolds: met bezoeken aan Highclere Castle (zomers is het 6 weken opengesteld en soms in het voorjaar, de herfst en winter een korte periode), het dorpje Brampton, de boerderij en vele andere plekken.

English Gardens: Fleurige en geurige tuinen in Noord Devon en Somerset: iedere dag weer kunt u genieten van de kleuren en geuren in kleine/middelgrote/ grote tuinen, die vaak op prachtige plekken in de mooie natuur liggen.

Hebt u zelf een kunstenaar/artiest/sportman/sportvrouw/onderwerp op het oog en zou u daar graag een themareis over maken, laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden.

Bent u al met een groepje van max. 7/ 8 personen, dan kunt u de themareizen ook boeken als groep. Wij zorgen dan voor een 9 pers. busje + chauffeur.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.