Algemene informatie

Themareis 4 dagen She loves you yeah yeah yeah in het Liverpool van The Beatles

Prijs: vanaf €545.00 p.p. op basis van een 2 pers. kamer in het vroege voor-  of late naseizoen. In het hoogseizoen zijn de prijzen hoger omdat de vluchten en accommodatieadressen dan duurder zijn.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op de koers van het Britse pond van eind september 2017. We herberekenen de prijs op het moment dat u de reis aanvraagt. 

 • Deze reis kan op iedere dag beginnen en verlengd of verkort worden
 • Keuze uit Hard Days Night Hotel, Hallmark Inn (vroeger het Best Western Feathers Hotel) en Jury's Inn in het nieuwe havengebied
 • Vlucht in de ochtend van Schiphol naar Liverpool met Easjet
 • Vlucht terug aan het eind van de middag of als het kan aan het begin van de avond van Liverpool naar Schiphol
 • 3 nachten in 2 pers.kamer met badkamer en toilet en uitgebreid ontbijt
 • Kaartjes voor vervoer naar en bezoeken aan de geboortehuizen van Paul en John in Forthlin Road en Mendips
 • Kaartjes voor The Magical Mystery Tour
 • Kaartjes voor The Beatles Story
 • Een uitgebreide TravellingWELL.nl Reisgids vol tips, maar ook de bustijden naar en van het vliegveld

 
Klik op accommodatie om een beschrijving van de hotels te zien.

Extra optie

Er zijn heel vaak concerten in de Cavern Club. Als dat zo is en u wilt er graag naar toe, dan kunnen we die kaartjes ook voor u boeken.

Klik op de groene knop en vermeld:

 • Uw naam en telefoonnummer
 • Naam van de gekozen reis
 • De gewenste datum van vertrek en terugreis
 • Het aantal personen met geboortedatum
 • Bij verschillende accommodatie mogelijkheden: uw voorkeur
 • Het aantal 1  pers. kamers en/of 2 pers. kamers
 • Of u er nog extra kaartjes voor de Cavern Club bij wilt boeken

 

Wij kunnen met deze gegevens dan een goede offerte voor u maken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.

Klik op TravellingWELL.nl fotoalbums om alle  fotoalbums op Google+van Engeland, Wales, Schotland te bekijken en like en/of volg ons op Facebook of ons blog om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, verhalen en nieuwe reizen.

Wij stellen het zeer op prijs als u de berichten, verhalen deelt met uw vrienden, familieleden of collega's.

Themareis 4 dagen She loves you yeah yeah yeah in het Liverpool van The Beatles

Voor de echte Beatles fan is deze 4 daagse themareis Liverpool en The Beatles een unieke gelegenheid om nu eens echt diep in het leven van uw helden te duiken! U gaat naar The Beatles Story, rijdt in de Magical Mystery Tour bus, bezoekt de beroemde Cavern Club en gaat naar de huizen waar Paul en John gewoond hebben.

Reactie

"We willen je bedanken voor alles wat je voor ons hebt geregeld.  Jury's Inn,op loopafstand van de Beatles Story,The Magical Mystery Tour, de Childhood-tour. De ticket-to-ride kaart. Alles liep op rolletjes en naar wens. Hoogtepunt van de reis? Het bezoek aan de huizen van Lennon en McCartney. Indrukwekkend om te beseffen dat je in de slaapkamer van de twee meest bejubelde muzikale genieën van de popmuziek hebt gestaan." Hennie Lemein" Klik hier om het artikel te lezen over bovenstaande reis dat in het Pekelder Streekblad gestaan heeft .

Reactie

"Van 20 t/m 23 oktober 2011 heb ik een 4-daagse Liverpool en The Beatles gemaakt.Het was in één woord: GEWELDIG!! Tina Somberg-Buiks had alles tot in de puntjes geregeld t/m het voetbalkaartje toe. Mijn logeeradres was het Best Westernhotel op 10 minuten lopen van het centrum. Een goed hotel met een uitstekend ontbijt.

Tina bedankt, want het was geweldig!!
"   De heer Cools

Reactie

Liverpool en The Beatles voor jong en oud een feest! We gingen met onze pubers en waren eigenlijk een beetje bang dat zijn niet zo enthousiast zouden zijn over The Beatles, waar wij zulke geweldige herinneringen aan hebben. Niets was minder waar: zij zaten te swingen in de Magical Mystery Bus, fotografeerden als ware paperazi en waren niet weg te slaan uit de Cavern Club. BEDANKT!

Petra, Paul, Jasmijn en Jasper

The Beatles Story

In The Beatles Story maakt u een opwindende sfeervolle reis door het Beatles tijdperk waarin hun levens en muziek centraal staan. In de interactieve Discovery Zone kunt u zelf allerlei activiteiten ondernemen. Een drankje in Starbucks Coffeehouse helemaal in Beatles sfeer en aan het eind natuurlijk op souvenir jacht in de Fab4 Store.
Bij de Mersey Ferries Terminal is de nieuwe afdeling waar u op een magische reis gaat door de muziek van The Beatles d.m.v. 3D animaties en 4D speciale effecten. 

The Magical Mystery Tour

Vertrek bij de VVV in Albert Dock en einde bij the Cavern Club.
Iedere dag om 14.30, maar op zaterdag, zondag en in het hoogseizoen ook om 12.00. 
De tocht duurt 2 uur en u komt langs de geboortehuizen, andere huizen, de scholen, Penny Lane, Strawberry Fields, pubs waar ze speelden en andere plekken die iets met The Beatles te maken hebben. Zo nu en dan mag u er even uit om een foto te maken.
Omdat deze tour heel populair is, boeken we hem meteen als u uw reis geboekt hebt. 

The Cavern Club

The Quarrymen Skiffle Group, waar John Lennon in speelde, trad voor het eerst hier op op woensdag 7 augustus 1957. Ringo Starr, die in The Eddie Clayton Skiffle Group speelde, trad hier al een week eerder op. Paul McCartney's eerste optreden hier was pas op 24 januari 1958. George Harrison was de laatste, hij kwam hier voor het eerst op het podium toen The Beatles op 9 februari 1961 hun debuut maakten. De club zit in een kelder en heeft nog steeds de sfeer van een uitgaansgelegenheid van de jaren 60!

Bezoek aan Forthlin Road en Mendips

De enige manier waarop u de twee huizen kunt bekijken van binnen is met een speciaal busje, dat voor de National Trust rijdt. Bezoeken zijn mogelijk tussen eind feb. en eind nov. op wo, do, vrij, za en zo. In deze huizen woonden ze, ontmoetten ze elkaar en oefenden ze hun eerste liedjes.
U komt o.a. in de keuken waar John's tante Mimi de maaltijden kookte of in de kamer  waar liedjes gecomponeerd werden en waar de jongens droomden van een carrière. 
In de huizen mag u helaas niet fotograferen. Ook deze excursie is zo populair, dat we hem meteen boeken, nadat u uw reis geboekt hebt.

De TravellingWELL.nl reisgids krijgt u er bij deze themareis gratis bij

De TravellingWELL.nl Reisgids stellen we speciaal voor deze themareis samen.

Hij bevat:

 • voor iedere dag gedetailleerde voorstellen voor routes
 • alle  adressen/postcodes voor uw navigatie systeem
 • beschrijving van de rondritten en alle bezienswaardigheden met openingstijden en toegangsprijzen
 • wandelingen en/of fietstochten met beschrijving en kaart
 • activiteiten, tips, speciale evenementen en adressen voor pubs en restaurants
 • een goede kaart van het gebied
 • plattegronden als u grotere steden bezoekt
 • extra informatie over die zaken waar u speciaal in geïnteresseerd bent
 • De TravellingWELL.nl Reisgids wordt afgedrukt en in een stevige map samen met uw reispapieren naar het door u opgegeven adres gestuurd