Een dag varen op een kanaalboot met max. 8 personen in omgeving Liverpool/Manchester

Hebt u iets te vieren, wilt u gewoon een bijzondere dag hebben of wilt u graag eens uitproberen of een vakantie op een kanaalboot iets voor u is, dan is deze nieuwe service van Black Prince op de vestiging Acton Bridge ( niet ver van Liverpool en Manchester) ideaal voor u!!

De dag begint om 9.30 en eindigt om 17.30 en er kunnen 8 personen mee. U rijdt naar de basis, kunt uw auto/auto’s gratis parkeren en krijgt een uitgebreide uitleg. Wees niet bang dat u het niet kunt, want tot nu toe is het al mijn klanten gelukt en ze laten u niet aan uw lot over maar laten u pas gaan als zij er zeker van zijn, dat u het kunt.

De boot is volledig ingericht: banken, stoelen, tafels, in de keuken is de apparatuur die u nodig hebt, maar ook de pannen, potten, borden, bekers, glazen, kopjes, bestek etc. etc.  Er is 1 toilet, heet en koud stromend water, een radio/cd speler en u kunt binnen en buiten zitten.

Neem uw  eigen eten/drinken mee en: “off you go” !!

Wij kunnen het voor u boeken voor : €175.00. Neem contact met ons op en wij zoeken voor u uit of de door u gekozen dag mogelijk is en regelen alles.  Het enige dat u hoeft te doen is er te zijn op het goede moment.