Mind the Gap Tours in Londen

Wij hebben een kleine organisatie in Londen gevonden, die prachtige fietstochten rond Hampton Court en Windsor Castle en bijzondere wandelingen in Londen organiseert. En sinds 2016 kunt u ook met hen kajakken.

De naam Mind the Gap intrigeerde ons omdat wij ons de stem in de treinen van de Metro, die steeds riep: Mind the Gap (de ruimte tussen de trein en het perron), zo goed herinnerden.

We bezochten hun website, vonden hun aanbod erg aantrekkelijk en boekten een fietstocht en later een wandeling voor een paar klanten, die met TravellingWELL.nl in Londen verbleven.

Zij waren erg enthousiast, waarna wij hebben besloten om Mind the Gap een plekje op onze website te geven en al onze klanten voor Londen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan één van hun tochten/wandelingen.

 

 

Kijk op Mind the Gap om te zien op welke dagen en tijden u de verschillende wandelingen, fietstochten en kajak toers kunt maken. Als u zelf boekt, dan zouden we het erg op prijs stellen dat u hen vertelt dat u hen gevonden hebt door onze website.

Wij kunnen de kaartjes voor u bestellen

Als u de kaartjes tegelijkertijd met het reisje idyllisch Kent en een dagje Londen bestelt, kunnen wij die voor u boeken.

U ontvangt de vouchers voor de fietstocht, wandeling of kajaktocht en de tijd waarop u op de startplek moet zijn per mail. De vouchers laat u zien aan de gids, die u begeleidt.