Verblijf in een gezellig hotel in het middeleeuwse Dunster op basis van ontbijt en diner

We werken samen met dit  familiehotel  in Dunster in noord Devon, dat al jaren in handen van de zelfde eigenaars is, die enorm hun best doen om het hun gasten naar de zin te maken. Hebt u een viervoeter dan wordt hij/zij niet alleen getolereerd maar is net zo welkom als het baasje/bazinnetje. Er is een goody bag voor de hond, een bed, deken en kussen! 

Er zijn 28 slaapkamers met allemaal hun eigen badkamer met bad + handdouche of douche. Er is WiFi, u kunt uw eigen kopje koffie/thee zetten en 's morgens wacht u een heerlijk Engels ontbijt. Er is een restaurant bij waar u voor een heel redelijke prijs kunt genieten van een maaltijd met ingrediƫnten die zo veel mogelijk uit de omgeving komen. Vers van het veld en uit de zee. Hebt u een dieet, geef het door en ze houden er rekening mee.

Vanuit dit hotel kunt u een deel of de hele route van het prachtige langeafstandspad The Coleridge Way wandelen.

Het langeafstandspad The Coleridge Way wandelen vanuit het hotel zonder bagage en met vervoer

U overnacht in het hotel met ontbijt en diner en wordt elke dag om 10.00 naar het beginpunt van The Coleridge Way gebracht en om 16.00 weer opgehaald. Geen zware bagage op uw rug, alleen een dag rugzakje en ze kunnen zelfs voor rugzak en een mobiel zorgen als dat nodig mocht zijn.

Alle wandelingen maakt u op eigen gelegenheid en met uw eigen kaart/route. U kunt zelf bepalen hoelang uw wandelarrangement is: 3, 4, 5, 6, 7 nachten. De zwaarte is van gemakkelijk, tot gemiddeld en behoorlijk pittig.

De wandelingen waar u uit kunt kiezen:

  • Dag 1. Nether Stowey to Bicknoller: ong. 15 km. Gemiddeld
  • Dag 2. Bicknoller to Roadwater. ong. 15 km. Gemakkelijk/gemiddeld
  • Dag 3. Roadwater to Cutcombe. ong. 13 km. Gemakkelijk/gemiddeld
  • Dag 4. Cutcombe to Porlock. ong. 13 km. Gemakkelijk/gemiddeld
  • Dag 5. Porlock to Oare. ong. 15 km. Deels behoorlijk pittig
  • Dag 6. Oare to Lynmouth. ong. 12 km.Gemakkelijk/gemiddeld

 

Neem contact met ons op als u interesse hebt en we overleggen met de eigenaars wat er beschikbaar is en wat de prijs wordt voor het wandelarrangement vanaf 2 personen.