The National Trust Touring Pass voor 7 of 14 dagen

Alle historische huizen van The National Trust zijn uniek en bewaren de geheimen van de mensen die er ooit woonden en werkten. De tuinen en landgoederen liggen vaak op prachtige plekken en zijn in alle seizoenen de moeite waard. 

De geschiedenis wordt op een aantal locaties van National Trust tot leven gebracht in Victoriaanse keukens en werkhuizen. Bewonder kunstwerken die tot de mooiste ter wereld behoren en ontdek de woningen van gevierde kunstenaars, schrijvers en dichters. Bezoek magische filmlocaties en verken magnifieke landgoederen en formele tuinen.

National Trust Touring passen zijn er voor 7 of 14 dagen en verkrijgbaar voor 1 persoon, 2 personen of een familie (2 volwassenen en alle kinderen onder 18 jaar).

Er is een aantal kleinere NT eigendommen waar u niet gratis met uw pas naar binnen kunt.

U ontvangt een voucher, dat u in kunt leveren bij de eerste bezienswaardigheid van de National Trust, die u bezoekt. Bij de vouchers krijgt u de adressen waar u die in kunt leveren.

De prijs: 1 volwassene voor 7 dagen €37.00, voor 14 dagen €42.50.

2 volwassenen voor 7 dagen €65.00 voor 14 dagen €78.00.

Gezin voor 7 dagen €72.00 voor 14 dagen €91.00

Klik op NT pas om te zien welke bezienswaardigheden er allemaal zijn.

De pas is alleen verkrijgbaar voor mensen van buiten de UK en is er niet voor groepen groter dan 10 mensen.

Hebt u lichamelijke beperkingen? Klik dan op NT bezienswaardigheden met voorzieningen, zodat u zeker weet welke voorzieningen er zijn. En hebt u een begeleider nodig, dan kunnen we een pas voor u aanvragen, waarmee hij/zij gratis naar binnen kan.

Bestel deze passen tegelijkertijd met uw reis

Wij kunnen deze passen of kaartjes voor u bestellen als u ook een reis bij ons boekt.