Workshops mooiere foto's leren maken in het prachtige Lake District

U hebt een fotocamera en maakt veel foto's, maar u hebt het gevoel dat er veel meer mogelijkheden zijn. Beroepsfotograaf Stewart Smith in het Lake District laat u tijdens een workshop buiten in het landschap ervaren hoe u mooiere of andere foto's kunt maken.

Het is wel een vereiste dat u een camera hebt, die niet alleen op de automatische stand, maar ook handmatig bediend kan worden en dat u gedurende 4 uur (workshop van een halve dag) en 8 uur (workshop van een hele dag) kunt wandelen in een heuvelachtig gebied.

De workshops vinden ook plaats in de herfst of winter, wat natuurlijk weer hele andere beelden oplevert dan in de zomer of het voorjaar.

U kunt alleen of samen met uw medereiziger een workshop volgen en u kunt dan zelf de datum en tijd opgeven en zelfs een locatie als u een favoriete plek hebt.

Wilt u een iets grotere uitdaging?
Dan is de 2 daagse wildkamperen workshop misschien wel iets voor u. U neemt uw eigen tentje en slaapgerei etc. mee op uw rug en vertrekt onder leiding van de fotograaf aan het eind van de middag naar de gekozen kampeerplek. Als de tent opgezet gaat u aan het werk met de camera en hopelijk vindt er een dramatische zonsondergang plaats en 's morgen een schitterende zonsopgang.

Een hele bijzondere ervaring!

Wij kunnen een fotoworkshop voor u boeken

Als u graag een workshop wilt volgen, kunt u dat tegelijkertijd met de boeking van uw reis in het Lake District aanvragen. Wij kijken of er mogelijkheden zijn en komen met alle informatie bij u terug.