Wat kunnen we voor u betekenen?

We kunnen u een zeer gevarieerd aanbod aan korte en langere reizen met zeer verschillende activiteiten in allerlei delen van Schotland aanbieden. Eigenlijk durven we wel te stellen dat er voor iedere leeftijd en iedere smaak een reis in ons aanbod zit.

Omdat we door de jaren heen ontzettend veel klanten voor Schotland  gehad hebben en in alle hoeken en gaten kleinschalige accommodatieadressen gevonden hebben, kunnen wij voor vakanties in Schotland  voor iedere klant een op maat reis samenstellen. U geeft aan in welk deel/ welke delen u wilt verblijven en wij  kunnen dan een nieuwe reis voor u samenstellen, die nog niet in ons vaste aanbod zit. 

Hebt u een hele speciale wens en wij bieden een reis om die wens te vervullen nog niet aan? Neem contact op en we bespreken het en onderzoeken vervolgens de mogelijkheden.

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

 • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
 • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af
 • Wilt u uw hond meenemen tijdens een reis op eigen gelegenheid, kijk dan bij de voorwaarden waaraan u moet voldoen en geef het bij uw boeking altijd aan. Wij maken voor uw voorstel dan gebruik van de B&B's waar u met uw hele  'gezin'  zeer welkom bent
 • En bent u bang voor midges?  Op https://www.smidgeup.com/midge-forecast/  staat een soort weerbericht van 5 dagen maar dan over midges. Natuurlijk komt het van het middeltje Smidge, maar dat maakt niet uit. Ga je naar een gebied waar de kans heel groot is dat ze daar in groten getale zijn, dan kunt u vast maatregelen nemen

GRATIS ebook! Zo kan uw Schotland reis er uitzien

Al zoveel gehoord over Schotland en u zou er graag naar toe willen, maar u hebt  geen idee hoe u dat zou moeten regelen?

Vraag het gratis ebook Schotland aan en we sturen u hem onmiddellijk. U vindt daarin een voorbeeldreis door Schotland, die wij helemaal op maat voor een klant hebben samengesteld zoals we dat voor iedere klant doen. Zij vertelden ons waar hun interesses lagen en waar de reis allemaal aan moest voldoen en hoe lang ze onderweg wilden zijn.

Wij stelden met deze gegevens een TravellingWELL.nl Reisgids samen met voor iedere dag voorstellen voor routes, bezienswaardigheden en activiteiten, regelden de accommodatie en de overtocht/vlucht en maakten er een uitgebreid boekwerk van compleet met een goede kaart.

Als u dit gratis ebook aanvraagt, krijgt u voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u helemaal op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisnieuws. 

De kaart van Schotland

Klik op de kaart van Schotland om het enorme land te zien.

Een prachtige film over een deel van Schotland

Klik op film Schotland en geniet ong. 30 minuten van dit prachtige land!

Schotland: de nummer 1 van onze Groot-Brittannië bestemmingen waar we (bijna) al uw reiswensen kunnen vervullen

Wij helpen u graag om alle 'schatten'  op het vaste land en de eilanden te vinden, zodat u tijdens iedere dag van uw vakantie volop zult genieten!

 

2019: Year of Coasts and Waters

 • Wij  zullen daar natuurlijk,  zoals we ieder jaar doen, aandacht aan besteden vanaf het moment dat het programma openbaar gemaakt wordt

 

Het overweldigende landschap:

 • Prachtige vergezichten in de glens
 • De uitgestrekte en diepe Lochs, waarop u tochten per boot kunt maken of kunt vissen
 • De ruige kust waar papegaaiduikers af en aan vliegen en zeehonden dobberen in de havens

 

De Hebriden in het noordwesten en Orkney en The Shetlands in het noordoosten:

 • Archeologische vondsten van miljoenen jaren oud als steencirkels, grafheuvels en zelfs een heel dorpje
 • Oorverdovende stilte en niets dat uw uitzicht belemmert
 • Het voedsel vers van het land of uit de zee
 • Zeehonden, dolfijnen, haaien en honderden soorten vogels


Bezienswaardigheden:

 • Monumenten ter nagedachtenis aan de bloedige strijd tussen de Schotten en de Engelsen
 • De (open lucht) musea waar het leven van eeuwen geleden tot leven komt
 • Kastelen  en ruïnes met uitgestrekte tuinen en parken op schitterende plekken
 • Kerkhoven met bewerkte grafstenen en Keltische kruisen


Steden, dorpjes en gehuchtjes:

 • Grotere steden Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Stirling, Dundee en Perth met talloze bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden
 • Dorpjes met museumpjes waar vrijwilligers zo enthousiast de rondleiding verzorgen


Romantische locaties om u geliefde ten huwelijk te vragen, te trouwen of een speciale gebeurtenis te vieren.

 • Wij vinden voor u de plek die u het meeste aanspreekt
 • We kunnen ook voor een doedelzakspeler en fotograaf zorgen
 • En voor u tweetjes of samen met de gasten zijn er prachtige accommodatie adressen, die we dan voor uw groep alleen kunnen huren


En ga vooral in gesprek met de Schotten, die zo trots op hun land  en geschiedenis zijn! 

 • Zij zullen u allerlei verhalen vertellen, wijzen op de plekken waar u zeker naar toe moet gaan en weten meestal ook heel goed waar je lekker kunt eten en drinken

Wat kunt u allemaal doen om ideeën op te doen?

Weet u nog niet naar welk deel van Schotland u op vakantie wilt?

U kunt ons liken en/of volgen op Facebook of ons blog  volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, verhalen en nieuwe reizen. Wij stellen het zeer op prijs als u de berichten, verhalen deelt met uw vrienden, familieleden of collega's.

U boekt uw reis met STO garantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.

We kunnen u in heel veel delen van Schotland accommodatie aanbieden waar uw hond ook welkom is

Wilt u uw hond graag meenemen op vakantie en weet u ook dat hij/zij zich gemakkelijk aanpast in een andere omgeving en geen overlast zal veroorzaken?

Wij kunnen u een flink aantal B&B's en vakantiewoningen aanbieden, waar uw hond zeer welkom is, zodat u met uw 'complete gezin'  heerlijk kunt genieten van uw vakantie. 

Kijk bij de reizen naar Schotland: wedden dat u de verleidingen die dit land biedt niet kunt weerstaan?