We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

TravellingWELL.nl accommodatie op 1/2 Orkney en Shetland en uw hond mag ook mee

Een paradijs voor vogelaars, natuurliefhebbers, wandelaars en archeologen! De rust, het verse voedsel, het fabelachtige licht zorgen er voor dat u vol energie terugkomt.

Klik op de kaart om te zien waar de accommodatie adressen liggen.

3*** B&B in Bigton Shetland

We hebben deze B&B niet zelf bezocht, maar klanten die er verbleven prezen de locatie, de kamers, het ontbijt en de ontzettend aardige eigenaresse.

Deze B&B ligt tussen Sumburgh en Lerwick en is ideaal om het zuidelijke deel van het eiland te verkennen en het midden in de omgeving van Lerwick.

Er zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met een 2 pers. bed en eigen badkamer en een kamer met 2 aparte bedden + kamer met 2 pers. bed, die een badkamer delen.

De zitkamer voor gasten heeft een tv, dvd en er liggen allerlei boeken en kaarten van Shetland. Voor de musici onder u: er staat een piano, er is een gitaar en een mandoline.

Het ontbijt is uitgebreid en mits van te voren bekend kan er rekening gehouden worden met diƫten. De ingrediƫnten zijn zo mogelijk organisch en worden lokaal gekweekt/verbouwd.

U kunt ook uw lunchpakket bij de eigenaren bestellen en 's avonds de warme maaltijd gebruiken.

Kleine 3*** B&B met 2 kamers in Finstown op Orkney

We hebben deze B&B niet bezocht, maar klanten waren er erg tevreden over.

Deze kleine B&B ligt lekker centraal voor het hele vaste land van Orkney, maar ook voor de eilanden.

De eigenaresse verbouwt heel veel van de groentes en fruit in haar eigen tuin, de kippen zorgen voor kakelverse eitjes en alles onder het toeziend oog van Charlie the great Dane ( een grote zwarte hond). 

Voor het ontbijt kunt u kiezen voor het uitgebreide Schotse Cooked breakfast, maar u kunt het natuurlijk ook houden bij vers sap, yoghurt, cerials, vers fruit of stevige pap (porridge).

Op de begane grond is een kamer met 2 pers. bed en een eigen badkamer. Vanuit de kamer kijkt u uit op zee. Er is tv en u kunt een kopje koffie/thee zetten.

Op de eerste verdieping waar u met een wenteltrap komt is de 2e kamer met een groter 2 pers. bed en ook een eigen badkamer. Ook hier is tv en kunt u een kopje koffie/thee zetten.

Uw hond is van harte welkom zonder dat u voor hem/haar extra hoeft te betalen.