De vanaf prijzen zijn gebaseerd op de koers van het Britse pond in oktober 2017

We herberekenen de prijs op basis van de koers op het moment dat u boekt. Dit zou kunnen betekenen dat u de cruise voor een lagere  prijs kunt boeken, maar ook dat er een hogere prijs uitrolt.

The Classic Cruise

U kunt tijdens de Classic Cruise iedere dag bepalen of u alleen wilt varen of wilt wandelen, fietsen, zeilen of kanoën. Hij vindt bijna wekelijks plaats. Prijs: vanaf €1150.00 p.p. op basis van volpension.

The Great Glen Wandel Cruise

U kunt de hele route van 78 mijl o.l.v. een ervaren gids lopen. De route loopt evenwijdig aan de route die het schip vaart.

Er zijn 7 etappes: 5 hele dagen en 2 halve dagen.

U kunt iedere dag weer opnieuw bepalen hoe actief u wilt zijn of helemaal niet.

Prijs:  vanaf €1150.00 p.p. in oktober tot €1265.00 van mei t/m september op basis van volpension.

Bike the Great Glen Cruise

Deze 'Bike and Barge'  mini cruise van 4 dagen voert u door de Great Glen en volgt een deel van de National Cycle Route.

U kunt kiezen of u iedere dag wilt fietsen of ook een dagje lekker wilt varen voor de variatie.

Als u de Great Glen Cycle Way wilt fietsen o.l.v. de gids van Caledonian Discovery kan dat in 2 volledige dagen en 2 kortere dagen en dan heeft u de 99 km. er op zitten. De boot vaart mee en u keert dus iedere dag terug naar uw hut en medereizigers en geniet gezamenlijk weer van het heerlijke diner.

Prijs: €640.00 met volledig pension

The Great Glen Kano Cruise

U peddelt ongeveer 12 mijl per dag en komt op de 7e dag bij het eindpunt. Ook hier geldt, dat u iedere dag kunt kiezen of u meegaat of aan boord blijft. Prijs: vanaf €1150.00 op basis van volpension. 

The wildlife Cruise o.l.v. een expert

U ziet natuurlijk tijdens iedere cruise veel dieren, maar met de expert ziet u er meer en hij/zij vertelt u er ook veel over. Iedere dag gaat u op pad om o.a. dolfijnen, arenden, zeehonden, herten, vlinders en valken te 'bespieden'.

U mag ook tijdens deze cruise iedere dag weer kiezen of u mee gaat of aan boord blijft.

Prijs: vanaf €1150.00 p.p. op basis van volpension.

Het complete aanbod

Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Caledonian Discovery

We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

Een cruise met Caledonian Discovery door "Scotland’s hidden gem the Great Glen”

Welkom aan boord van de 'Fingal of Caledonia' of 'Ros Crana', twee traditionele schuiten, die helemaal aangepast zijn aan onze moderne tijd.

Vanaf het moment dat u aan boord stapt voelt u de ontspannen sfeer, die het vriendelijke team en de ervaren schipper van Caledonian Discovery creëren en valt de last van een hardwerkend leven of van de vele afspraken en drukte van uw schouders en begint een ontspannen tijd.

De cruise duurt van zaterdag t/m vrijdag, dus 7 dagen en 6 nachten.

De tocht gaat door de spectaculaire Great Glen met de schitterende bergen op de achtergrond en over het Caledonian Canal en Loch Ness. Het vertrek is vanaf Inverness met eindpunt Banavie of andersom.

Dit is een belevenis voor jong en oud, omdat u zo actief of zo 'lui' kunt zijn als u zelf maar wilt. Vrijheid Blijheid is het devies.

Alle maaltijden zijn inclusief en ze worden zo veel mogelijk met lokale Schotse producten bereid. iedere dag kunt u kiezen uit verschillende opties. Er zijn in totaal 6x 2 persoonshutten met een ruim onderbed + 1 pers. boven bed, wastafel en vloerverwarming en eigen badkamer. De kamers zijn niet groot maar comfortabel genoeg.

Er is een ruime zitkamer, eetkamer, bar en u kunt natuurlijk ook aan dek. 

Lees het verslag deel 1  en het verslag deel 2 dat een van de medewerkers van het Scottish Travel Blog maakte. Alleen de foto's zullen u al doen watertanden!

Klik op filmpje en luister naar wat Neil over Caledonian Discovery vertelt.

Kaart waarop u kunt zien waar Banavie (bij Fort William) en Inverness liggen in The Highlands of Scotland

Hebt u belangstelling voor 1 van deze prachtige cruises, klik dan op de groene knop en neem contact met ons op.  U kunt hem natuurlijk ook zelf boeken als u dat liever doet.

Wij regelen echter uw hele reis, dus ook de reis er naartoe en terug + de cruise. Ook kunt u uw reis natuurlijk verlengen met een andere reis uit ons Schotland aanbod of een op maat gemaakte reis.

Vertel ons: 

  • Welke cruise u graag wilt maken en op welke datum
  • De datum waarop u wilt varen van IJmuiden naar Newcastle en terug of de datum waarop u wilt vliegen naar Edinburgh, Glasgow of Inverness en of u een huurauto wilt
  • De namen en leeftijd van de deelnemers
  • Uw telefoonnummer en adres
  • Of u na of voor uw cruise nog een andere reis wilt maken

 

Wij nemen contact met hen op en maken daarna een voorstel + offerte voor u.