Wilt u een bijzonder trouwlocatie, klik dan op Wedding om te zien wat The Majestic Line voor u kan betekenen.

Omdat de schepen klein zijn en de belangstelling groot, is het belangrijk om zo snel mogelijk te boeken. Zoals u bij de cruises kunt zien is er voor 2018 nog heel weinig beschikbaarheid. Klik op beschikbaarheid. Wilt u dit echt heel graag, boek dan vast voor 2019 (klinkt belachelijk, maar het is echt nodig).

Klik op TravellingWELL.nl fotoalbums om alle  fotoalbums op Google+ in Engeland, Wales, Schotland en Ierland te bekijken en like en/of volg ons op Facebook of ons blog om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, verhalen en nieuwe reizen.

Wij stellen het zeer op prijs als u de berichten, verhalen deelt met uw vrienden, familieleden of collega's.

Zelf boeken of het ons laten verzorgen

U kunt natuurlijk zelf uw cruise boeken op The Majestic Line ( we zouden het dan erg op prijs stellen dat u hen vertelt dat u hen gevonden heeft bij TravellingWELL.nl), maar wij kunnen het ook voor u regelen tegen de zelfde prijs als u zou betalen als u zelf boekt en in euro's, wat een stuk gemakkelijker is.

We bespreken welke cruise en op welke datum u de reis wilt maken, hoe u naar de vertrekplek reist en weer terug en welke accommodatie we op de avond voor vertrek  van de cruise en de avond na terugkomst van de cruise voor u kunnen boeken. 

En misschien wilt u voorafgaand of aansluitend aan de cruise nog wel een ander deel van Schotland verkennen.

Klik op de groene knop en vertel ons:

 • uw naam
 • welke cruise u graag wilt maken en de datum
 • het aantal personen met geboortedatum
 • het aantal 1 of 2 pers. hutten
 • of wij uw reis er naartoe ook moeten regelen
 • als dat zo is, hoe u wilt reizen. Met openbaar vervoer of met een vlucht + huurauto of overtocht naar Newcastle of Hull met uw eigen auto

We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

Schotland cruises met The Majestic Line Argyll Coast Cruises

Met trots kan ik u vertellen dat wij de enige reisorganisatie in Nederland zijn die u de prachtige cruises van  The Majestic Line Argyll Coast Cruises aan kan bieden. 

Lees een lovende recensie

Eén van de boten de Glen Massan is een officiële trouwlocatie! De ambtenaar van de burgerlijke stand stapt op de huwelijksdag aan boord en u kunt elkaar uw jawoord geven in het midden van een loch of op volle zee en uw familieleden kunnen daar bij zijn!  Wilt u liever een speech tijdens een onofficiële ceremonie die door een familielid, vriend of door de eigenaar van TravellingWELL.nl gehouden wordt? Ook dat is mogelijk. De Glen Massan kan voor een huwelijk voor 3 of 6 nachten gehuurd worden.

De Schotse cruises langs de kust van Argyll en naar de Binnen Hebriden zijn uniek omdat ze u op een buitengewoon kleinschalige manier in de gelegenheid stellen te genieten van de mooiste delen van het prachtige Schotland vanaf het water.

De boten zijn klein en bieden ruimte aan 11 personen in zes  2 pers. hutten met eigen badkamer.

Het grote voordeel van een kleine boot en een klein team is:

 • hij kan op plekken komen waar de grote cruiseschepen dat niet kunnen
 • er is gelegenheid om bij de Schipper in de stuurhut te zitten en ook een poging te te wagen om het schip te besturen
 • u kunt de bemanning helpen om de 'lobster pots' neer te laten of mosselen te 'plukken' of de makrelen voor het ontbijt te vangen
 • u kunt zwemmen in de meren, soms zelfs met dolfijnen of op een eilandje tussen papegaaiduikers zitten
 • het contact tussen de gasten onderling en met het personeel is gemakkelijk en ontspannen.
 • twee van de hutten worden altijd gereserveerd voor reizigers die alleen reizen. Voor deze hutten hoeft u geen 1 pers. toeslag te betalen

 

Hoewel de boten klein zijn is er wel een ruime en comfortabele salon met panorama ruiten en zijn er 3 verschillende plekken waar u aan dek kunt gaan om te genieten van de buitenlucht, de overweldigende natuur en de vogels, zeehonden, dolfijnen of haaien, die regelmatig boven uw hoofd cirkelen of rond de boot zwemmen.

De maaltijden zijn  uitzonderlijk goed. De ingrediënten komen vers van het land of uit de zee en de chef heeft een leven lang ervaring in de keuken.

De bemanning is zeer ervaren en kan u veel vertellen over het gebied dat u bezoekt. Zij zullen hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat u de smaak van een cruise te pakken krijgt zoals vele anderen voor u.

U kunt de hele boot ook voor uw eigen gezelschap van max. 11 personen huren en in gezamenlijk overleg een route bespreken.

De cruises vertrekken voor het merendeel vanuit Oban aan de westkust. U rijdt er in uw eigen auto via een prachtige route naar toe of maakt dezelfde tocht per trein  vanaf Glasgow. U kunt tegen betaling ook afgehaald worden van Glasgow Airport.

Bent u bang dat een cruise op zee iets te veel voor u is? Er is ook een cruise  waarbij het binnenland wordt bevaren via Loch Ness en het Caledonian Canal. Doordat de lochs (meren) diep het land in gaan is er veel beschutting en hebt u geen zeebenen nodig.