Algemene informatie

Wandel de Great Glen Way met Caledonian Discovery

Lengte: 7 dagen, waarvan 5 volledige wandeldagen en 2 gedeeltelijke wandeldagen

Alle maaltijden inclusief

Onder begeleiding van een gids

Prijs: €1285.00 p.p. in 2 pers. hut

Voor 2018 zijn er vanaf half april weer plekken beschikbaar.

Klik op de groene knop en vermeld:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Naam van de gekozen wandelvakantie
  • De gekozen aankomstdatum
  • Het aantal personen met geboortedatum
  • Of u de overtocht naar Newcastle of Hull wilt boeken met eigen vervoer of een vlucht naar de dichtstbijzijnde luchthaven en met openbaar vervoer naar uw vertrekplaats en terug naar de luchthaven
  • Of u een dieet volgt of voedselallergie hebt


Wij kunnen met deze gegevens dan een goede offerte voor u maken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wandel the Great Glen Way met gids van Caledonian Discovery

Wilt u de Great Glen Way lopen, maar dan vanaf bijzondere accommodatie en met gids, dan is deze wandelvakantie met de gids van Caledonian Discovery een hele goede keuze. 

We werken al een aantal jaren samen met Schotse partner Caledonian Discovery,  die op 2 prachtig verbouwde vrachtschepen tochten maakt van 7 dagen door de Great Glen, het Caledonian Canal en Loch Ness. 

De schepen bieden plaats aan 12 gasten in 6 hutten met eigen douche en toilet en er is ook altijd 1 hut voor 1 pers. beschikbaar.

Alle maaltijden zijn inclusief en u kunt iedere dag weer kiezen of u lekker aan boord wilt blijven en mee vaart of dat u gaat kanoën, fietsen of wandelen.

Kiest u voor de Great Glen Way, dan loopt u 5 hele dagen en 2 gedeeltelijke dagen met gids van Fort William naar Inverness, de boot vaart mee, dus u hoeft niets in te pakken want u keert aan het einde van de dag weer terug naar uw eigen hut en geniet met zijn allen van de maaltijd.

Wij boeken ook de overtocht of vlucht (is niet inclusief in de prijs van de wandelvakantie)

  • Overtocht van IJmuiden naar Newcastle of van Rotterdam/Europoort naar Hull in standaard 2 of 4 pers. binnen hut met bedden boven elkaar en uw auto gaat mee. (tegen een meerprijs kunt u ook een 2  pers. buiten hut met bedden naast elkaar boeken of een 4 pers. buiten hut) 
  • We maken voor de heen- en terugreis een mooie routebeschrijving


of

  • Vlucht met KLM van Schiphol naar Glasgow  of Inverness en dan met het openbaar vervoer naar de startplek. Na afloop van de reis reist u met het openbaar vervoer terug naar het vliegveld
  • We zoeken  voor u uit met welke bus/trein u het beste kunt reizen, de vertrek- en aankomsttijden en zo mogelijk de prijs daarvan

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de wandelvakantie. Alleen de reis of alleen de wandelvakantie kunt u dus niet bij ons boeken.