We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

Een boottocht op Loch Ness met Jacobite

Als u in de buurt van Loch Ness bent, wilt u vast graag een boottocht maken en dan bent u bij Jacobite aan het goede adres. Ze hebben 4 prachtige boten met alles er op en eraan, u kunt er wat eten, drinken of snoepen, er is sonar en door het audio  systeem hoort u alle belangrijke informatie en achtergrond verhalen.

Ze hebben verschillende plekken langs Loch Ness waar u in kunt stappen, dus veel keus.

Er zijn tochten van een uur, van 2 uur met bezoek aan Urquhart Castle, maar ook combi tochten met een touringcar + boottocht. 

Uw hond mag mee op de Reflection, Contemplation en Inspiration Tour.

Zit u in een rolstoel, dan kunt u ook mee als u vertrekt vanuit Tomnahurich Bridge, hoewel u er wel rekening mee moet houden dat het toilet moeilijk bereikbaar is vanwege een steil trapje.

Ook vanuit Dochgarroch is het bij sommige rondvaarten mogelijk om met een rolstoel mee te varen. Neem altijd van te voren contact met hen op: +44(0)1463233999

Wij hebben een afspraak met Jacobite gemaakt dat wij u als onze klanten een code mogen geven, waardoor u 10% korting krijgt op de prijs. U moet dan wel on line boeken, maar wij kunnen dat ook voor u doen.

Alle informatie over de rondvaarten en combi tours vindt u hier.  Ze varen het hele jaar, hoewel in de herfst en winter wel minder vaak dan in de zomer.