We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

Een creatieve enthousiaste fotograaf in Schotland

U wilt graag naar Schotland om  alleen met uw geliefde of samen met de hele familie of vriendenclub te vieren, dat u haar/hem ten huwelijk hebt gevraagd of dat u met hem/haar trouwt.

Er kan natuurlijk ook een hele andere reden zijn dat u naar Schotland wilt om het te vieren. U hebt misschien een bepaalde leeftijd bereikt, die heel veel  voor u betekent of na een hele vervelende tijd is er licht aan het einde van de tunnel.

Wat de reden voor uw verblijf in Schotland ook is, die dag zit natuurlijk voor altijd in uw geheugen gegrift, maar een boek vol prachtige foto's of iets eenvoudiger een schijf vol foto's  van de dag maakt het natuurlijk nog specialer!

Wij werken met Kenny Ferguson, een beroepsfotograaf bij Fort William, die zijn  vakkennis combineert met zijn  creativiteit en enthousiasme.

Hij kan ingehuurd worden voor een korte tijd, maar kan ook de hele dag aanwezig zijn als u daar de voorkeur aan geeft.

Neem contact met ons op en we bespreken uw wensen.

Een doedelzakspeler in Schotland

Naast een fotograaf wilt u de belangrijke dag nog mooier maken met een optreden van een Doedelzakspeler?

Wij werken samen met Iain Chisholm van IC Piping   en Ed Arnold, die allereerst hele aardige kerels zijn en daarnaast ontzettend bekwaam zijn op hun doedelzak.

Zij hebben al een jarenlange ervaring met talloze optredens bij allerlei gelegenheden en spelen naast een vast repertoire natuurlijk ook verzoeknummers.

We kunnen hen voor een kortdurend optreden voor u huren, maar ook voor de hele dag, zodat u zo lang u zelf wilt van hun muziek kunt genieten.

Neem contact met ons op en we overleggen wat de mogelijkheden zijn.