U kunt deze passen niet in Schotland kopen. Wij kunnen de vouchers voor u regelen, als u  ook uw reis bij ons boekt.

 

 

 

We bieden onze excuses aan voor de meer dan rommelige aanblik. Er wordt hard gewerkt om de problemen op te lossen

 

 

 

De National Trust for Scotland Discover Ticket

Een National Trust  for Scotland Discover Ticket doet zijn naam eer aan, het geeft u toegang tot meer dan 100 spectaculaire NTS locaties in Schotland en u kunt met deze pas ook naar de locaties van de National Trust in Engeland. 

De flexibiliteit van het ticket betekent dat u in uw eigen tempo Schotland kunt verkennen, of u nu op een korte vakantie bent of een langere reis.

Naast de meer dan 60 prachtige tuinen, heeft u toegang tot vele beroemde en bijzondere bezienswaardigheden zoals de Culloden Battlefield, Robert Burns 'Birthplace Museum, Culzean Castle en het Glencoe Visitor Centre. Met zo veel keuze is er iets voor iedereen!

Uw e- voucher kan worden ingewisseld voor uw National Trust for Scotland Discover Ticket op elk National Trust for Scotland  eigendom . Klik op Discover Ticket om te zien waar u allemaal naar toe kunt gaan met uw pas.

Prijs:

  • 3 dagen binnen 7 dagen: Volwassenen (17+) €31.50, familie €63.00 (2 volw. + max 4 kinderen onder 17 jaar)
  • 7 dagen binnen 14 dagen: Volwassenen (17+) €37.50, familie €74.50 (2 volw. + max 4 kinderen onder 17 jaar)
  • 14 dagen binnen 30 dagen: Volwassenen (17+) €43.50, familie €86,50 (2 volw. + max 4 kinderen onder 17 jaar)

The National Trust Touring Pass

Alle historische huizen van The National Trust zijn uniek en bewaren de geheimen van de mensen die er ooit woonden en werkten. De tuinen en landgoederen liggen vaak op prachtige plekken en zijn in alle seizoenen de moeite waard. 

De geschiedenis wordt op een aantal locaties van National Trust tot leven gebracht in Victoriaanse keukens en werkhuizen. Bewonder kunstwerken die tot de mooiste ter wereld behoren en ontdek de woningen van gevierde kunstenaars, schrijvers en dichters. Bezoek magische filmlocaties en verken magnifieke landgoederen en formele tuinen.

National Trust Touring passen zijn er voor 7 of 14 dagen en verkrijgbaar voor 1 persoon, 2 personen of een familie (2 volwassenen en alle kinderen onder 18 jaar). U kunt met deze passen ook gratis naar binnen bij alle eigendommen van de National Trust for Scotland.

Er is een aantal kleinere NT eigendommen waar u niet gratis met uw pas naar binnen kunt.

U ontvangt een voucher, dat u in kunt leveren bij de eerste bezienswaardigheid van de National Trust, die u bezoekt. Bij de vouchers krijgt u de adressen waar u die in kunt leveren.

De prijs:

1 volwassene voor 7 dagen €37.00, voor 14 dagen €42.50.

2 volwassenen voor 7 dagen €65.00 voor 14 dagen €78.00.

Gezin voor 7 dagen €72.00 voor 14 dagen €91.00


Klik op NT pas om te zien welke bezienswaardigheden er allemaal zijn.

De pas is alleen verkrijgbaar voor mensen van buiten de UK en is er niet voor groepen groter dan 10 mensen.

Hebt u lichamelijke beperkingen? Klik dan op NT bezienswaardigheden met voorzieningen, zodat u zeker weet welke voorzieningen er zijn. En hebt u een begeleider nodig, dan kunnen we een pas voor u aanvragen, waarmee hij/zij gratis naar binnen kan.