Wat kunnen we voor u betekenen?


We hebben op dit moment 2 reizen in ons aanbod, die u ook heel mooi kunt combineren tot 1 langere reis in Wales.

U kunt echter ook een keuze maken uit de verschillende accommodatie adressen in Wales waarmee wij werken en op die manier een nieuwe reis, die aan uw eisen/wensen voldoet, samenstellen.

Neem contact op en we bespreken uw wensen.

Tips om ontspannen op vakantie te kunnen gaan

 • Controleer of uw paspoort of ID geldig is tot na uw reis
 • Sluit altijd een reis en/of annuleringsverzekering af

GRATIS ebook: Zo kan uw Wales reis er uitzien

Al zoveel gehoord over Engeland, Wales of Schotland en u zou er graag naar toe willen, maar u hebt  geen idee hoe u dat zou moeten regelen?

Vraag het gratis ebook Wales  aan en we sturen u hem onmiddellijk. U vindt daarin een voorbeeldreis door Wales die wij voor een klant hebben samengesteld. Zij vertelden ons waar hun interesses lagen en waar de reis allemaal aan moest voldoen en hoe lang ze onderweg wilden zijn.

Wij stelden met deze gegevens een TravellingWELL.nl Reisgids samen met voor iedere dag voorstellen voor routes, bezienswaardigheden en activiteiten, regelden de accommodatie en de overtocht en maakten er een uitgebreid boekwerk van compleet met een goede kaart.

Als u dit gratis ebook aanvraagt, krijgt u voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u helemaal op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisnieuws. 

De kaart van Wales

Klik op de kaart van Wales om het hele gebied te zien.

Wales: de nummer 3 van onze Groot-Brittannië bestemmingen, waar we u een beperkt aantal reizen kunnen bieden

Maar dat zijn dan ook wel hele mooie reizen, waarin u het prachtige Wales zult ontdekken.


Hun enorme strijd voor onafhankelijkheid en het harde leven die tot leven gebracht worden in:

 • Kastelen, die vaak het strijdtoneel waren
 • Museums met tentoonstellingen, waarin die geschiedenis tastbaar wordt
 • De mijnen, die hoewel ze allemaal gesloten zijn, wel toegankelijk zijn voor publiek tijdens 'spannende'  rondleidingen


Het afwisselende landschap:

 • Groen en redelijk vlak in het zuidoosten en kiezelstranden maar ook zandstranden in het zuiden en zuidwesten
 • Bergen afgewisseld met uitgestrekte weilanden, waar talloze schapen lopen in het midden
 • Woest en ongenaakbaar in het noorden in Snowdonia National Park


De tuinen in alle soorten en maten:

 • Van het zuiden tot in het uiterste noorden vindt u tuinen: botanische tuinen, landschapsparken, cottage gardens, formele tuinen, maar ook hele kleine particuliere tuinen, die zo nu en dan opengesteld worden

De muziek, literatuur, dichtkunst en dansfestivals:

 • Muziek, gedichten, verhalen en dansen horen bij de Welsh als een bruine boterham en kaas of om dichter bij 'huis' te blijven de fish and chips: het één kan niet zonder het ander

 

Activiteiten in de buitenlucht:

 • Wandelingen van rolstoelvriendelijk tot echte bergtochten, het prachtige kustpad van zuid naar noord, zwemmen, kajakken, roeien, kanovaren, duiken, surfen, mountainbiken, golfen, paardrijden en de Zip Wire, waar je aan een kabel hoog in de lucht naar een ander punt vliegt
 • Een tocht met één van de vele stoomtreinen: plezier voor jong en oud!

 

Wat kunt u allemaal doen om ideeën op te doen?

 • Kijk bij de reizen in Wales om te zien naar welke gebieden u  kunt gaan
 • Klik op Gratis musea in Wales voor een overzicht
 • Voor de reizen in andere delen van Groot-Brittannië klik op Schotland en Engeland
 • Op vakantie met kinderen? Kijk dan bij de tips voor speciale bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen in Engeland, Schotland en Wales

Weet u nog niet naar welk deel van Wales u wilt gaan?

Klik op TravellingWELL.nl fotoalbums om een fotoserie van Wales te bekijken op Google+ en like en/of volg ons op Facebook of ons blog om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, verhalen en nieuwe reizen. Wij stellen het zeer op prijs als u de berichten, verhalen deelt met uw vrienden, familieleden of collega's.

U boekt uw reis met STO Garantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet met STO reisgarantie bij ons boeken.

Kijk bij de reizen in Wales en laat u betoveren!