Hop on hop off bussen

U kunt Hop on Hop off tours in veel steden van Groot-Brittannië boeken . Zo'n tour stelt u in staat om op iedere halte in of uit te stappen. U komt heel gemakkelijk op de plek waar u wilt zijn en ziet tegelijkertijd een heel groot deel van de stad. Een kaartje is geldig gedurende 24 uur. De prijs wordt bij iedere tour aangegeven.

Klik hier om te kijken welke tours er allemaal zijn en om zelf te boeken.

Wilt u liever dat wij het doen, dan kunt u dat tegelijkertijd met de aanvraag van uw reis aangeven.

CADW passen voor 3 of 7 dagen

De CADW passen zijn geldig in alle bezienswaardigheden van CADW in Wales. Kastelen, kloosters, kapellen, mooie stukken in de natuur, overblijfselen van de Romeinen, mijnen en verlaten dorpjes.

Met uw pas mag u er zo veel bezoeken als u maar wilt.

De pas voor 3 dagen kunt u op 3 dagen binnen een periode van 7 dagen gebruiken. Prijs: 1 volw. £21.00  , 2 volw. £33.00 en  een gezin ( 2 volw. + alle kinderen van dit gezin) £44.00 . 

De pas voor 7 dagen kunt u op 7 dagen binnen een periode van 14 dagen gebruiken.
Prijs: 1 volw. £32.00 , 2 volw. £51.00 en een gezin ( 2 volw. + alle kinderen van dit gezin) £62.00 .

U kunt hem bij vrijwel iedeer CADW bezienswaardigheid aanschaffen.

Klik op CADW om te zien welke bezienswaardigheden er zijn.

The National Trust Touring Pass voor 7 of 14 dagen

Alle historische huizen van The National Trust zijn uniek en bewaren de geheimen van de mensen die er ooit woonden en werkten. De tuinen en landgoederen liggen vaak op prachtige plekken en zijn in alle seizoenen de moeite waard. 

De geschiedenis wordt op een aantal locaties van National Trust tot leven gebracht in Victoriaanse keukens en werkhuizen. Bewonder kunstwerken die tot de mooiste ter wereld behoren en ontdek de woningen van gevierde kunstenaars, schrijvers en dichters. Bezoek magische filmlocaties en verken magnifieke landgoederen en formele tuinen.

National Trust Touring passen zijn er voor 7 of 14 dagen en verkrijgbaar voor 1 persoon, 2 personen of een familie (2 volwassenen en alle kinderen onder 18 jaar).

Er is een aantal kleinere NT eigendommen waar u niet gratis met uw pas naar binnen kunt.

U ontvangt een voucher, dat u in kunt leveren bij de eerste bezienswaardigheid van de National Trust, die u bezoekt. Bij de vouchers krijgt u de adressen waar u die in kunt leveren.

De prijs:

1 volwassene voor 7 dagen €37.00, voor 14 dagen €42.50.

2 volwassenen voor 7 dagen €65.00 voor 14 dagen €78.00.

Gezin voor 7 dagen €72.00 voor 14 dagen €91.00

Klik op NT pas om te zien welke bezienswaardigheden er allemaal zijn.

De pas is alleen verkrijgbaar voor mensen van buiten de UK en is er niet voor groepen groter dan 10 mensen.

Hebt u lichamelijke beperkingen? Klik dan op NT bezienswaardigheden met voorzieningen, zodat u zeker weet welke voorzieningen er zijn. En hebt u een begeleider nodig, dan kunnen we een pas voor u aanvragen, waarmee hij/zij gratis naar binnen kan.