Onze accommodatie adressen in Wales

De B&B's, het Country Hotel, de vakantiewoningen en stacaravans op de vakantieparken die TravellingWELL.nl  gebruikt voor haar reizen in Wales, zijn zonder uitzondering van goede kwaliteit en kleinschalig.

De eigenaars delen onze mening dat het persoonlijke contact met u als gast heel erg belangrijk is. Bovendien zijn zij trots op hun bezit en op de streek waarin zij wonen. Zij zullen u met raad en daad bijstaan opdat u zo veel mogelijk geniet van uw verblijf.

De accommodatie adressen zijn in regio's ingedeeld en worden allemaal uitgebreid besproken. U kunt op een kaart klikken om te locatie te zien.

Door onze kritische opstelling wat kwaliteit betreft is het aantal adressen in ons bestand vrij gering. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom raadzaam om uw reis ruim van te voren te boeken.

De vakantieparken hebben we nog niet zelf bezocht, maar gekozen na positieve reacties van anderen. Ze zijn vooral aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, omdat er veel activiteiten zijn en het leuk is om nieuwe vriendjes/vriendinnetjes  te krijgen. U kunt soms uw eigen tent of caravan meenemen, maar er zijn ook stacaravans of zelfs een Pipo caravan te huur.

Hebben jeugdherbergen (ze hebben vrijwel allemaal gezinskamers tegenwoordig) uw voorkeur? Wij hebben met YHA, de Britse variant van de Stay Okay hostels (die vroeger de jeugdherbergcentrale heette) in Nederland afgesproken, dat we al hun hostels rechtstreeks kunnen boeken. In ieder gebied hebben we er een paar besproken, zodat u een beeld hebt van de mogelijkheden. Vanwege het grote aantal hostels zijn we niet in staat om die allemaal te bezoeken. We kiezen op grond van hun beschrijving een mooie locatie of een hostel dat bijv. heel erg geschikt is voor gezinnen. Zijn er klanten van ons geweest, dan staan hun bevindingen erbij vermeld.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet met STO reisgarantie bij ons boeken.