Speciale bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen

We laten u hier een aantal tips zien. In de PDF staan er nog meer.

Houd je van pony's en paarden dan moet je naar Marros Riding Centre in Pendine . Lessen, een rondrit, rijden op het strand of de baas zijn van een pony voor een (halve) dag.  

In Pendine is een prachtig zandstrand en ook The Museum of Speed met raceauto's, die gebruikt zijn voor de races op het strand. 

Om bij de ruïne van Carreg Cennan Castle te komen moet je eerst flink klimmen! Er zijn allerlei gangen, ruimtes, trappen en er is zelfs een hele lange tunnel, maar dan moet je wel je zaklamp meenemen

Big Pit National Coal Museum in Blaenavon zit in een echte kolenmijn van vroeger. Je kunt met een mijnwerker 70 meter onder de grond tijdens een spannende rondleiding van een uur. Je krijgt een helm met lamp er op. Gratis.

Wil je weten hoe de Romeinen vroeger leefden en nog heel veel voorwerpen zien, die opgegraven zijn, dan moet je naar het National Roman Legion Museum in Caerleon. Je kunt ook een echt harnas aanpassen. Gratis.

Bij Merthyr Mawr  aan zee zijn enorme zandduinen en ga je iets het land in dan kun je over grote stenen in het water naar de ruïne van Ogmore Castle en daar lekker rondkijken. Gratis.

Een avontuurlijke wandeling naar de  grot: Twm Sion Cati Cave, waar de 'Robin Hood' uit Wales zich verstopte. Gratis. 

Een prachtig strand bij Rhossili, rotsen en je kunt naar Worms Head als het eb is en heel hard rennen om voor de vloed opkomt weer terug te zijn. 

Cardiff

In Techniquest  ontdek je met proefjes, puzzels en opdrachten hoe dingen in elkaar zitten. Er zijn 160 onderdelen waar je mee bezig kunt zijn en er is een planetarium, dat er uit ziet als een levensgrote golf bal. 

Cardiff Castle  heeft overblijfselen vanaf de Romeinen, maar ook een schuilkelder onder het kasteel. 

In Parc Coed y Nant is een speeltuin, skatepark en buiten fitness activiteiten. Gratis.

Voor de beschrijving, weblinks en kaarten van alle mogelijkheden klikt u op PDF zuid Wales met Cardiff. 

Reizen met kinderen naar zuid Wales en Cardiff

Zuid Wales is een prachtig gebied om naar toe te gaan omdat er zo ontzettend veel te zien en te doen is voor de hele familie. Het is er ook nog vrij rustig op de meeste plaatsen wat het vakantiegevoel vast bevordert! De kust heeft mooie steen- of zandstranden en vaak ook grote rotsen, er zijn gezellige kleine badplaatsen en verscholen baaien en heel veel gratis National Museums. In de hoofdstad Cardiff wordt er veel voor kinderen georganiseerd in het hoogseizoen.

Klik op de kaart van Wales om te zien waar dit gebied ligt. 

Klik op accommodatie zuid Wales om te kijken of er iets voor u bij is.

De twee reizen in Wales die al online staan kunnen aangevuld worden met de activiteiten voor kinderen zodat ze ook voor hen heel leuk zullen worden. Ook kunnen we een compleet nieuwe reis voor u samenstellen. 

Klik op de groene knop en vermeld:

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Naam van de gekozen reis of het gekozen gebied
  • Met overtocht en eigen auto of motor of vlucht met huurauto
  • De gewenste datum van vertrek en terugreis
  • Het aantal personen met geboortedatum
  • Aan welke accommodatie u de voorkeur geeft (vakantiewoning, B&B, caravan op een klein park, YHA hostels)
  • Bij keuze voor de B&B het aantal 1  pers. kamers en/of 2 pers. kamers
  • Of en zo ja welke extra opties u er graag bij zou willen boeken

 

Wij kunnen met deze gegevens dan een goede offerte voor u maken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet bij ons boeken.

Een paar accommodatie adressen