GRATIS ebook: Zo kan uw Wales reis er uitzien

Omdat u vast graag wilt weten hoe een Reis in Wales met TravellingWELL.nl Reisgids er uit kan zien voordat u er zelf 1 boekt, kunt u een GRATIS ebook Wales aanvragen.

Dit is een reisje in Wales met TravellingWELL.nl Reisgids die wij voor klanten hebben samengesteld. Zij hadden bij hun voorkeuren gemeld, dat ze een goed accommodatie adres wilden, actief wilden zijn, wandelingen wilden maken en mooie bezienswaardigheden wilden bezoeken.  

Wij sturen u het ebook onmiddellijk en u ontvangt dan voortaan ook onze TravellingWELL.nl Nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van ons Groot-Brittannië Reisaanbod.

Reizen naar noord Wales met eigen vervoer en vanuit 1 adres

Hier vindt u de Wales reis in het Snowdonia National Park in noord Wales

  • Een ruig bergachtige gebied met prachtige weggetjes en beekjes, die uit watervallen te voorschijn komen. De hoogste berg Snowdon (1085m.) kan te voet maar ook met de tandradbaan bereikt worden
  • Mijnen, waar u diep onder de grond gaat
  • De woeste kust met imponerende burchten
  • Een Italiaans aandoend stadje, Portmeirion  met pastelkleurige huizen, palmbomen, terrasjes en uitbundig bloeiende planten
  • Voor de sportievelingen is er ook heel veel te doen: wandelen, fietsen, roeien, kajakken, bergbeklimmen, abseilen zijn er maar een paar vanKlik op de kaart om te zien waar Snowdonia National Park ligt.

 

 

 

U boekt uw reis met STO Reisgarantie

Wij zijn aangesloten bij STO Reisgarantie, waardoor u de zekerheid heeft, dat u uw volledige reisbedrag terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen. Een veilig gevoel voor slechts €12.00 per boeking!

Dit betekent echter wel dat een boeking altijd uit een pakket van 2 onderdelen moet bestaan. De reis (overtocht, vlucht, openbaar vervoer) + de accommodatie. Alleen de reis of alleen de accommodatie kunt u dus niet met STO reisgarantie bij ons boeken.